Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-01-09, 12:41
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
τι να το κανω το με καλυψει 100% αμα με αφησει 2-3 το πρωι σε κανα επαρχιακο δρομο η σε κανα βουνο με -2 βαθμους??? η θα εχω παγωσει απο το κρυο,η θα με φανε οι λυκοι στην προσπαθεια μου με τα ποδια να βρω κανα χωριο για βοηθεια.......συμπερασμα.....η δεν αγοραζουμε vag εως οτου αλλαξουν την μπαταρια.....(και τον κινητηρα χαχαχα) η οχι μακρινα ταξειδια σε βουνα,μικρους επαρχιακους δρομους,νυχτα με κρυο.μεσα στην πολη μονο.για κανα καφε καπου κοντα στο σπιτι μας,καμια βολτα κοντα ,μεχρι την μαλακασα να το ανοιξουμε και λιγο γιατι δεν κρατιουντε τα μουλαρια...ε.....τα αλογα ηθελα να πω.κατα τα αλλα καλο ειναι,και γρηγορο αμαξι.....vag...τι να λεμε τωρα.....χαχαχα

Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που εκει που εμειναν δεν επιανε ουτε το κινητο τους , ουτε περναγε κανενα αμαξι και το κοψανε με τα ποδια....???? Θελεις να σου πω κανα αλλα 2 toyota που αλλαξανε διαφορικο επειδη πηγαν να κανουν αναστροφη? Θελεις να σου πω κανα αλλα 2 toyota που εμπαζαν αερα οι πισω πορτες? Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που τα μπορστα καθισματα τριζουν? Θελεις να σου πω κανα 2 toyota που αλλαξανε τρομπα βενζινης.Και αλλα.....
Τεσπα ο αριθμος 2 ειναι τυχαιος ( μπορω να πω με βεβαιωτητα ομως οτι ειναι μεγαλυτερος) και απλα θελω να σας πω οτι προβληματα σε ολες τις εταιριες υπαρχουν. Ειναι ανα θα σου κατσει και τι.....
Εαν το group vag ειναι εχουν τοσα προβληματα , θα πρεπει λογικα να κλεισει η εταιρια. Γιατι δεν κλεινει ή γιατι δεν μαθαινει απο τα λαθη της και να αλλαξει τον κινητηρα tfsi που ειναι τοσο προβληματικος , παρα τον βαζει πλεον σε σχεδον ολα τα αμαξια του ομιλου της? Μαλλον τα μεγαλα κεφαλια θα θελουν να την κλεισουν πιστευω....

Εχω ξαναπει οτι δεν κατηγορω , ουτε υποστηριζω καποια εταιρια συγκεκριμενα. Το μονο σιγουρο ειναι ομως , οτι το επομενο μου αμαξι θα ειναι απο την Ευρωπη.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση