Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-01-09, 15:59
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
από τη στιγμή που γυρίσει ο διακόπτης στη θέση off σχεδόν τίποτα δεν πρέπει να λειτουργεί.λέω σχεδόν γιατί βάζω και τον συναγερμό που τραβάει κάποιο ρεύμα και ίσως κάποια συστήματα που μπορεί να έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.
το θέμα όμως είναι ότι για να βγει ένα αυτοκίνητο στην παραγωγή έχουν γίνει μελέτες και στα ηλεκτρικά του για να δουν τι κατανάλωση έχουν τα διάφορα σύγχρονα μπιχλιμπίδια και να υπολογίσουν το τι δυναμό θα μπει επάνω ώστε να μπορεί να φορτίζει την μπαταρία και κλπ κλπ.εμένα πιο πολύ για διαρροή μου κάνει παρά για ηλεκτρονικά κυκλώματα που τραβάνε κάποιο ρεύμα.
θα μου πεις πως γίνεται να έχει κάποια διαρροή?εδώ έβγαλαν στην παραγωγή προβληματικά μοτέρ(τόσο υπερτροφοδοτούμενα όσο και ατμοσφαιρικά με τη νέα γενιά fsi).
υπάρχει και η άλλη περίπτωση που για να δουλέψει το σύγχρονο επίτευμά τους μπορεί να έχει παραπάνω απαιτήσεις (όσον αφορά την παροχή ρεύματος) και έτσι να ξεζουμίζεται η μπαταρία,και αν το δυναμό αδυνατεί να την φορτίσει τότε πάμε αλλού.
την ανάγκη για κίνηση του αυτοκινήτου κάθε 2 μέρες,που έδωσαν στο παλικάρι από την αντιπροσωπεία ως απάντηση,την γράφω στα παλιά μου τα υποδείματα,αφού δεν μπορεί να στέκει κάτι τέτοιο.τι έχουν βάλει πάνω που έχει τόση αυξημένη κατανάλωση?εγώ στον συναγερμό που είχα πριν είχα και ρελαί που παρέμενε οπλισμένο(που σημαίνει ότι για να μείνει οπλισμένο τροφοδοτείται μόνιμα)όταν ενεργοποιούσα το συναγερμό και έτσι απομόνωνα κάποια ηλεκτρικά ώστε να μην πέρνει μπροστά ο κινητήρας.ναι είχα προβληματα(αφού το ρελαί ήταν γαϊδούρι) αλλά όταν η μπαταρία περνούσε τα 2 χρόνια και μόνο αν το άφηνα σε ακινησία πάνω από 4 μέρες.
δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα.να χαίρονται τα σύγχρονα αυτοκίνητά τους με τις μεγάλες υποδυνάμεις.καλήτερα να είμαι μικρότερος και σταθερός παρά μεγάλος και ταλαντευόμενος.αυτή είναι η φιλοσοφία μου.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση