Παρόμοιο περιστατικο εχω παθει στο παρελθόν, ευτυχως οχι με το κορολλα. Ειχα παρκαρει το cinquecento μου μια χαρα και το πρωι που πηγα να το βρω ήταν ακριβως σε αυτη την κατασταση. Χτυπημένο πίσω αριστερα, και η ροδα στραβωμενη, τα ψαλιδια σκ@τ@ κτλπ...
Ενας μεθυσμένος και μάλιστα ήταν και αστυνομικός, εφυγε ξημερωματα απο το μπαρ που ηταν διπλα, σουρωμένος... και όπως ξεπαρκαρε και εκανε οπισθεν σε μια κατηφορα, μαλλον δεν βρηκε πιο ποδι παταει το φρενο και εσκασε επανω στο αμαξι μου.
Το πιο κουλο ειναι πως ειχε αφησει τηλέφωνο πανω στο παρμπριζ μου για να τον καλεσω και τον αριθμο του αυτοκινητου του. Φυσικά, εγω περιμενα οτι θα ειχε αφησει κανενα ψευτικο μονο και μονο για να τον δουν οι περαστικοι... Πηγα λοιπον και μεσα στο κλαμπ και ρωτησα τους υπαλληλους αν ειδαν κατι και μου ειπαν πως σημειωσαν τον αριθμό του. Ωραια λεω. Κοιταω τον αριθμό και ήταν διαφορετικος απο αυτον που μου δωσανε οι υπαλληλοι..!
Τελικά αποδειχτηκε πως αυτος που με χτυπησε ειχε αφησει τον σωστο αριθμό (προς τιμην του) ενω μαλλον οι υπάλληλοι ήταν πιο σουρωμένοι απο αυτον... αφου δεν σημειωσαν σωστα τον αριθμό του.
Ευτυχως ξεμπέρδεψα γρηγορα γιατι μου εκανε δηλωση αμέσως. Ολη η ζημιά πηγε τοτε 900 χιλιάδες αλλά εγω πηρα πισω τα 750 (δλδ εβαλα και απο την τσεπη μου 150 χιλιάδες) γιατι λεει ισχυει αυτη η μ@λ@κι@ το "καινουριο για παλιό" και επειδή το αμαξι μου ηταν πχ 5 ετων ενω αυτοι μου βαλανε ανταλλακτικά καινουρια... πληρωσα την διαφορά...
Αυτα ειναι... στα καλά καθούμενα να πληρωσω και 150 χιλιάρικα... και δεν ειχα αμαξι για μια εβδομαδα... Ου μπλέξεις με τις κ@λοασφάλειες...
|