Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-09, 13:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τα kyb είτε μαύρα, είτε κόκκινα AGX ρυθμιζόμενα, κανονικά ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα! έτσι άκουσα και εγώ μερικούς και έβαλα AGX και το αμάξι είναι βάρκα με ελατήρια eibach 3,5cm+ και θα βάλω μαμίσια ελατήρια πάνω! μπορεί σε μερικούς να δουλεύουν με άλλα ελατήρια από τα δικά μου, αλλά είτε θα έχουν προβλήματα ή θα χαλάσουν εύκολα! αν θες να το χαμηλώσεις ΟΧΙ πάνω από 3cm και προτίμησε να βάλεις άλλα αμορτισέρ εκτός KYB! θα προτιμούσα koni kitrina ρυθμιζόμενα και πάλι με ελατήρια 3cm και όχι παραπάνω! όσο για τα kyb τα μαύρα 2 φορές μου έχουν χαλάσει ΠΟΛΥ γρήγορα λόγω του χαμηλώματος και μιλάω για χαμήλωμα 3,5cm και όχι παραπάνω! ελπίζω να σε βοήθησα και πρόσεχε την επιλογή σου για να μην το μετανιώσεις μετά σαν εμένα. Και δεν είναι δυνατόν με χαμήλωμα 5-6cm να έχουμε άνεση! και να μην χαλάνε τα αμορτισέρ και άλλα τέτοια! το ότι είναι σανίδα ΔΕΝ σημαίνει ότι στρίβει καλά! το αντίθετο μερικές φορές! ΕΛΕΟΣ! τα αμορτισέρ δεν δουλεύουν έτσι! δεν έχουν διαδρομή! μην λέμε και ότι θέλουμε! Μόνο προβλήματα καταφέρνουμε να έχουμε με το πολύ χαμήλωμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-01-09 στις 20:14.
Απάντηση με παράθεση