Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-08, 02:29
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 422
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Και στα δύο αυτοκίνητα που έχω, έχω μπάρες θόλων εμπρός και πίσω.
Στην Corolla, η εμπρός είναι η αλουμινένια της ΤΤΕ και η πίσω η σιδερένια της TRD.
Όσον αφορά το θέμα "στράβωμα απέναντι θόλου λόγω μπάρας" και "μου το είπε φαναρτζής", πολύ θα ήθελα να άκουγα τι θα έλεγε ο ίδιος φαναρτζής αν πουλούσε τις μπάρες.
Άποψή μου είναι πως καταντάει κουραστικό να επαναλαμβάνονται τα ίδια ερωτήματα στο διηνεκές, τα οποία έχουν απαντηθεί και κατά το παρελθόν.
Φίλε alex-g, αν με τη λέξη "σφραγίσματα", εννοείς τις πονταρισιές του θόλου, τότε να έχεις υπόψη σου ότι κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, είναι από τα ανθεκτικότερα σημεία του πλαισίου. Γενικότερα, ψάξε να δεις πώς συνδέονται οι δύο θόλοι μεταξύ τους (απουσία μπάρας) και θα συνειδητοποιήσεις πως ΜΕ την μπάρα, η πρόσθετη ζημιά που θα κάνεις δεν θα αλλάζει την μελλοντική κατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης: είτε με μπάρα, είτε χωρίς μπάρα, θα πάει για τροπέτο ή στην ανακύκλωση...
Πάνος.
ΥΓ1: Τα ίδια λέω και εγώ Ηρακλή...
ΥΓ2: @alex-g -> Η διαφορά στην οδική συμπεριφορά που νιώθει κάποιος που έχει τοποθετήσει μπάρες θόλων είναι τόσο μεγαλύτερη, όσο καλύτερα μιλάει ο οδηγός με το αυτοκίνητο...
Απάντηση με παράθεση