Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-12-08, 19:05
yuha Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 229
yuha είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χρόνια πολλά και sorry για την παρέμβαση, αλλά διάβασα και τις 12 σελίδες και πραγματικά πιστεύω πως με τα λάδια που βάζεται τέτοια και χειρότερα αποτελέσματα θα έχετε.

Είμαι κάτοχος ενός yaris ts 1.5 mod 03 και μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει σε motul 300V (5-40 για το δικό μου). Με άλλα λάδια είχα κατανάλωση μέχρι 500ml κάθε 7500km.
Με τα 300V έχω λιγότερη απ' την μισή ενώ πλεον κάνω αλλαγές κάθε 5000km κατανάλωση απόλυτα λογική για 90000+km και λειτουργία συνέχεια στο κόκκινο.

Αξιωσημείωτο πως τα καμμένα λάδια διαπιστωμένα γυρίζαν στην εισαγωγή λόγω αναθυμιάσεων και κατόπιν καίγονταν.

Τέλος συζητάμε για τελείως διαφορετικά μοτερ, το δικό μου έχει κόφτη στις 6600rpm και δεν είναι και τίποτα τόσο τρομερό, κάτι που ενισχύει την άποψή μου σε τέτοιους καθαρά motorsport κινητήρες όπως οι δικοί σας, που οδηγούνται ανάλογα, δεν μπορεί να βάζεις τα texaco της αντιπροσωπείας ή άλλα ημίμετρα.
Πρέπει το χέρι να μπαίνει βαθιά στην τσέπη ακολουθόντας την παροιμία με το φτηνό κρέας και τα σκυλιά...

Και πάλι Χρόνια Πολλά και συγνώμη για την παρέμβαση.
Απάντηση με παράθεση