Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-08, 16:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα, δεν θα σου συνιστούσα να βάλεις blinstein με πατέντες όταν υπάρχουν έτοιμες λύσεις που ταιριάζουν μια χαρά! όπως Τein, D2, G4, Ksport και άλλες λύσεις για coilovers. Ζάντες με τίποτα να μην βάλεις μεγαλύτερες μπροστά η πίσω! όλες πρέπει να είναι ίδιες! ασε 16αρες καλά είσαι! το πολύ χαμήλωμα καλό ΔΕΝ κάνει! 3cm είναι μια χαρά, προσωπική εμπειρία δείχνει εκτός τις λύσεις με coilovers ότι άλλα αμορτισερ πχ koni kitrina, Kyb AGX ktl καλυτερα είναι με τα μαμά ελατηρια παρά με χαμηλώματος. Αυτή η γενική σκέψη ότι το χαμήλωμα κάνει το αμάξι να έχει καλά κρατήματα δεν είναι εντελώς σωστή! στο χαμήλωμα πάνω από 3cm δεν δουλεύει σωστά η ανάρτηση, λογικό να κοπανάει πολύ όπως λες, να παθαίνουν ζημιές και φυσικά να τρίζουν μέσα πλαστικά κτλ! είχα ενα φίλο κάποτε και είχε κόψει ελατήρια για να το χαμηλώσει 5cm!! ΕΛΕΟΣ! και μετά λέει εχω τρελα κρατήματα??? μα δεν δούλευε καν η ανάρτηση! ένα ξερό πράμα ήταν! όσο για κρατήματα ξέρω άτομα με starletakia τurbo που τα saxoralla τα είχαν επάνω σε στροφές, με TEIN όμως. Νομίζω τα osrav αμορτισερ ειναι σαν μαμά kyb? δεν είναι και ότι καλύτερο για χαμήλωμα! δεν είναι καν για χαμήλωμα αυτά. Θα σου χαλάσουν πολύ γρήγορα. Αν έχεις χρήματα να διαθέσεις ρίξε τίποτα TEIN κτλ και καθάρισες. BTW το προφιλ σου είναι πολύ χαμηλό! δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο για Ελλάδα. Εδώ 195/50/15 έχω και βαράει!
Απάντηση με παράθεση