μίλησα και εγώ με κάποιον με πάνω από 5cm, αλλα τι να πω!!! εγώ ξέρω ότι το δικό μου έχει eibach 3,5 ή 4cm και δεν πάει καθόλου καλά!!! η κατάσταση είναι άκρως ελεεινή, δλδ είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το αφήσω έτσι! προτιμώ 1000 φορές να βάλω τα μαμά ελατήρια και ας ψηλώσει, εκεί ξέρω σίγουρα 100% ότι θα δουλεύουν σωστά, γιατί και στα koni που είχα στο starlet GT είχα βάλει τα μαμίσια και ήτανε άλλο αμάξι, καμιά σχέση δλδ ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Πήγα σήμερα μια βόλτα στον περιφερειακό στα Τουρκοβούνια-Γαλάτσι και με 50-60χλμ στις ανοιχτές στροφές! ήταν το αμξι λές και θα ντελαπάρει! ίσα που βάσταγε και πήγαινε όπως νανε, δλδ μου έδινε την αίσθηση βάρκας σε τρικυμία! τι άλλο να πω δεν ξέρω! Α! και αν δοκιμάσω να κάνω καμιά παρατιμονιά έστω και 4η σκάλα ή 1η χάνεις τον έλεγχο σχεδόν, με 50-60 κατι γίνεται παραπάνω αλλού μούρη, αλλού κόλος, ψαρεύει και btw εμένα όσους ρώτησα για τα Kyb AGX μου είπανε με μαμά ελατήρια είναι πολύ καλά, με χαμηλώματος δεν συμπεριφέρονται καλά. Εγώ ένα ξέρω, η καλύτερη λύση είναι Coilovers και καθάρισες! έχουν μαζί τα πάντα και δεν κάθεσε να ψάχνεσε! εγώ ήδη έχω αλλάξει 2 μπροστινά top mounts και όλα τα bump stops. Tώρα θέλω και άλλα ελατήρια? ε στο τέλος κοντά σε τιμή από coilovers θα πάω! την επόμενη πάω σε τέτοια λύση απευθείας. :Pppp Αλήθεια αν πάει το αμάξι σε αμορτισερόμετρο φαίνεται αν δεν έχουν διαδρομή να δουλέψουν τα αμορτισερ ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-12-08 στις 15:56.
|