Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-12-08, 21:11
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
1) H 111 προ f/l ζυγίζει 1050 κιλά πάντως.
2) από corolla sedan με τα 86 θα είσαι μπροστά έτσι κι αλλιώς. Αν είχες 111 f/l και πήγαινες με 1.3 G6 πιθανών να έτρωγες τσαγάκι μέχρι τα 100. Αλλά με G6 f/l είσαι μπροστά έτσι κι αλλιώς από οποιαδήποτε μαμά 111 1.3 G6 ή όχι, με φίλτρο ή όχι.

Όπως είπε και κάποιος σωστά, το 1.3 από 100 μέχρι 130 περίπου παίρνει βαθιές ανάσες, αλλά μόλις οι στροφές σκαρφαλώσουν στις 3800-3900, τα παίρνει στο κρανίο πάλι...(το κρυμμένο τούρβο είναι ναι
Σ'ευχαριστω φιλε μου!!!!τα ρωταω ολα αυτα γιατι ηδη εχω βρει το μπελα μου με ενα αλλο φιλαρακι που εχει παλιο opel corsa 1.4 16v 90hp του 94 με 150000χλμ γυρω στα 950-1000 κιλα ... παλια φοραγε φουλ ελευθερη εξατμιση η οποια ειχε τρυπισει.... μαζι με φιλτροχοανη.και του πεταγομουν μεχρι δευτερα με μαζευε αρκετα στην τριτη αλλα τελοσπαντων ημουν μπροστα μεχρι τεταρτες που ανοιγαμε....
απο τοτε που εβαλε καινουργιο ελευθερο καταλυτη και εφτιαξε νεα ελευθερα καζανακια με τελικο group N......με το που βαζουμε τριτες...καλυπτει το μισο αμαξι που του χω ριξει με περναει σα σταματημενο και μου κανει ενα κενο...και τον μαζευω στα τελειωματα τεταρτης μου οταν αυτος εχει βαλει ηδη πεμπτη ταχυτητα με αλλαγη του στις 6000 στροφες κι οχι στον κοφτη στις 6600 που παει το αμαξι του....ποιο πολυ δεν εχουμε ανοιξει..μεχρι 160-170 που βαζω πεμπτη...
με λιγα λογια τα βρισκω πολυ σκουρα και δεν ξερω αν πρεπει να μαι ευχαριστημενος 'η προβληματισμενος με την συγκεκριμενη επιδοση του corolla...παντως παρα τα φαγομενα λαστιχα σε ολες τις κοντρες το corolla-κι ξεκιναει ταπα και φευγει μπροστα ,μαλιστα σε κοντρα και απο σταση και απο ρολλαριστα εχω ριξει πολυ ξυλο σε ford focus ti-vct 1.6 me ta 115 αλογα(ειναι αρκετα βαρυ και ηταν δικαβαλο...αλλα εχουμε και πανω απο 15 αλογα διαφορα λογικα....μπορει να ταν μπουκομενο ,τι να πω...)
Απάντηση με παράθεση