Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-12-08, 19:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τελικά και σήμερα δεν βρήκα το εξάρτημα σε imitation και αναγκάστηκα να πάρω αυθεντικό της Toyota από κάποιον και έκανε κανονικά 45 ευρώ και μου το άφησε 40. Έσκασα μετά και 30 ακόμα για ευθυγράμμιση. Ρώτησα εκεί για τα Kyb AGX και λέει με τοποθέτηση ΧΩΡΙΣ την ευθυγράμμιση 645. Εγώ τα έβαλα 600 πάντως. Θέλω να ρωτήσω εμένα τώρα είναι στην δεύτερη σκάλα από τις 4 που έχουν, έτσι μου είπανε να τα αφήσω εκεί, και τα δουλέψαμε με το χέρι πριν τα βάλω, η ανάρτηση γιατί είναι κάπως μαλακή? σχετικά με τα koni kitrina που είχα στο starlet gt που είχα μου φαίνονται αυτά πολύ ποιό μαλακά! έτσι είναι? ή πρέπει να στρώσουν μερικά χλμ και θα αλλάξουν? είναι φυσικά πολύ καλύτερα από τα χαλασμένα μαύρα KYB αλλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Λέτε να τα έχουν παίξει τα ελατήρια? είναι eibach 3,5cm αλλά είναι στα άλλα KYB από το 2001. Στο starlet μου ειχε τύχει με ίδιας μάρκας ελατήρια που είχα πάρει μεταχ. να έχουν κάτσει και να βαράνε οι σπείρες! και αναγκάστικα να βάλω άλλα, ενός φίλου μεταχ. πάλι. Αν ξέρει κανείς από τα kyb AGX να μου πει.
Απάντηση με παράθεση