Παιδες τα φωτα σας.Μπαινω προχθες στο αυτοκινητο φευγω και στο δρομο βλεπω οτι δεν λειτουργει το παραθυρο του οδηγου.Να πω πως δεν αναβε και το λαμπακι auto που εχει πανω.Το παταγα συνεχεια οσπου σε καποια στιγμη αρχισε να δουλευει κανονικα.Την επομενη μερα ξαναπερνω το αυτοκινητο και παω σε ενα φιλαρακι.Στο δρομο τα ιδια παλι με την μονη διαφορα οτι δεν δουλεψε με οτι και αν εκανα και το φωτακι auto δεν αναβε.Μολις φτανω στο φιλαρακι μου αμεσως βγαζω το διακοπτη το λυνω συνδεω τα καλοδια και βλεπω οτι ενω στον μηχανισμο για το παραθυρο του συνοδηγου εφερνε ρευμα στου οδηγου δεν ειχε ρευμα πουθενα.Κοιταξα τα καλωδια τις ενωσεις τα παντα αλλα τιποτα.Φανταστηκα οτι χαλασε ο διακοπτης.Αφου εφυγα απο το φιλο μου πηγα να παρω την κοπελα μου απο μια θεια της και η θεια της εχει το ιδιο αυτοκινητο.Φτανω λοιπον και παω και βγαζω τον δικο της διακοπτη τον βαζω στο δικο μου και δουλευε μια χαρα.Η πλακα ομως ηταν οτι μετα που εβαλα και παλι τον δικο μου διακοπτη μετα απο λιγο αρχισε να λειτουργει παλι κανονικα.Μαλλον δουλευει οποτε το θυμαται.
Σκεφτομαι λοιπον να παω να κοιταξω για διακοπτη.Ξερει κανενας περιπου τιμη?Να παω για καινουργιο η υπαρχει περιπτωση να βρω μεταχειρισμενο?Επισης θα λυθει το προβλημα η μπας και ειναι τιποτε αλλο και φταιει?
|