Μια που λέτε για μπαταρίες να ρωτήσω κάτι που έχω παρατηρήσει μπας και σχετίζεται με μπαταρίες (δε νομίζω αλλα ας πω).
Όταν το αμάξι είναι κρύο παίρνει αμέσως μπρος. Αν είναι ζεστό το σβήσω και το ξαναβάλω μπρός τότε παίρνει δύσκολα, σα να μπουκώνει. Τι μπορεί να είναι? Λογικά δε σχετίζεται με μπαταρία ε?
Όταν λέω παίρνει δύσκολα δεν εννοώ ότι θέλει πολύ μίζα για να πάρει. Είναι σαν να γυρνάει ο κινητήρας κανονικά, στιγμιαία σαν να σταματάει (σαν να μπουκώνει ένα πράγμα) και μετά παίρνει αμέσως μπρος. Επίσης 3-4 φορές εκει που είμαι στο ρελαντί έχει κάνει κάτι περίεργα σαν μπουκώματα (οι στροφές πέφτουν χαμηλά σαν να πάει να σβήσει και μετα ανεβάινουν αμέσως και αυτό συνεχίζεται για 5-6 δευτερολεπτα). Το περίεργο είναι ότι τη στιγμή που το έχει κάνει αυτό αν πατήσω γκάζι ανεβάζει κανονικά στροφές και αν το ξαναφήσω συνεχίζει το ίδιο σαν να θέλει να κάνει τη βλακεία του και να σταματήσει.
Αυτό με τη μίζα μου γίνεται συχνά όταν είναι ζεστό. Το άλλο με το ρελαντί έχει γίνει 3-4 φορές. Πάει πουθενά το μυαλό σας?
|