Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Το αν η ΤΟΥΟΤΑ βγάζει καλα αυτοκίνητα ή όχι το γνωρίζω πολύ καλά. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 corolla και έχω γράψει γύρω στα 250.000 χιλιόμετρα με αυτά οπότε ξέρω πολύ καλά που υπερτερούν και που υστερούν. Όπως επίσης μπορώ και ξέρω ποια ήταν η ΤΟΥΟΤΑ του παρελθόντος, ποια είναι η ΤΟΥΟΤΑ του παρόντος και ίσως να βλέπω που το πάει στο μέλλον.
Το οτι ταυτίζετε τα τούρμπο με την αναξιοπιστία δεν το καταλαβαίνω (για να μην έχετε απορία δεν είχα ποτέ τούρμπο) τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι θεωρείτε ότι ο 4efte ειναι αλεξίσφαιρος. Αν το τούρμπο ταυτίζεται με την αναξιοπιστία τότε τί έχετε να πείτε για τη subaru, mitsubishi, mazda, saab, ακόμη και για τον 1.8Τ προηγούμενης γενιάς της VW. Και μη μου πείτε ξέρεις πόσα τέτοια έχουν σπάσει γιατί αν τον πας 300 άλογα δε σου φταίει το τούρμπο μετά.
Τέλος δεν νομίζω ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν φτιάχνει τουρμπο σήμερα γιατί φοβάται την αξιοπιστία (δηλαδή ένα czt είναι αναξιόπιστο?), απλά έχει άλλους προσανατολισμούς, πχ περιβαλλοντικούς. Δεν είναι κακό απλά δεν ταιριάζει με αυτά που ζητάω εγώ σήμερα. Οπότε είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα, δεν προσπαθώ να σας πείσω αλλά από την άλλη δεν το καταλαβαίνω γιατί οι απόψεις μου γίνανε το κόκκινο πανί.
Αυτά από εμένα και επειδή αφενός το θέμα έχει ξεφύγει και έχει πάρει τον δρόμο ΤΟΥΟΤΑ vs EVERYTHING και αφαιτέρου δεν μου αρέσει να γίνομαι αποδέκτης γηπεδικών φράσεων (τί λες ρε φίλε, κλπ...) δε θα γράψω κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα
Παύλος
|
Η ΤΟΥΟΤΥΑ βζαζει τουρμπο απλα δεν ερχονται ελλαδα...το προηγουμενο γιαρις εβγαινε τουρμπο με 150 αλογακια.Οσο για αυτο που με ρωτησες το συμπαιρενα απο τους βαθμους που εβαλες στην ΤΟΥΟΤΑ και οσο για τα τουρμπο εχουμε δει ποσο φτανουν τα supra και τα gt4 και τα ποσο αξιοπιστα ειναι.Οσοι θελουν τουρμπο αξιοπιστα με πολλα αλογα πανε σε ιαπωνικα παλια sylvia,300zx,skyline...κ.α.