Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Mπορει φιλε εσυ να τα βγαζεις αχρηστα τα αμαξια της ΤΟΥΟΤΑ σε σχεση με το συναγωνισμο αλλα το οτι ειναι 1η παγκοσμιος λεει πολλα για εμενα και επισης εγω θα προτιμουσα το αουρις απο οποιοδιποτε τσι για τους λογους οδηγησης που κανει ο μιχαλης και παρα πολυ ΤΟΥΟΤΑκηδες...και ας με περναει το τσι που η διαφορα δεν ειναι μεγαλη...Μια φορα μ επερασε ενα golf gt και αρχισα να το κυνηγαω(δεν λεω οτι ειναι πιο γρηγορο το δικο μου ουτε για πλακα)στα 140 ο τυπος αρχισε να φοβατε και να αφηνει γκαζι οποτε τον προσπερασα με 160 και τρωμε φαναρι και ειμαι μπροστα του και ερχετε διπλα μου και γελαει...και μου λεει ρε φιλε αφου δεν παει γιατι το πατας???του λεω εγω"εσενα παει??" και μου λεει ναι και τον ρωταω για ποσο καιρο?????αν το πας οπως εγω δεν θα αντεξει ουτε ενα χρονο και μου λεει αλλα εμενα παει.Τι να το κανω ρε παιδια ενα αμαξι που θα τρεμω μην χαλασει??Τοτε να παρω κια πκαντο και να παω σαν κοτουλα.
|
Από που κατάλαβες ότι έβγαλα άχρηστα τα ΤΟΥΟΤΑ? Εγώ αυτό που είπα είναι ότι μερικά χρόνια πριν, η ΤΟΥΟΤΑ ήταν συνώνυμο της αξιοπιστίας ενώ σήμερα έχει πέσει πολύ. Σαφώς είναι πιο αξιόπιστη από την VW αλλά η ψαλίδα πια είναι πολύ μικρότερη. Για αυτό το λόγο ενώ παλιά είχε νόημα να πεις παίρνω ΤΟΥΟΤΑ και ξενοιάζω σήμερα η μειωμένη αξιοπιστία και το πολύ πεσμένο after sales service σε βάζουν σε σκέψεις.
Το περιστατικό που περιγράφεις με το golf gt είναι λάθος να το αναφέρεις σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν πρέπει να συγχέουμε την έπαρση που έχουν οι οδηγοί ενός αυτοκινήτου με με το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό ή όχι.