Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-08, 15:43
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βασικά το είπα γιατι πρέπει να το χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο ωστε να διατηρήσεις την αξιοπιστία του (?).
Δεν το είπα σαν μειονεκτημα για τον κινητηρα αλλά σαν μειονέκτημα για την "απόλαυση" και την ησυχία του μυαλού σου.
Θα σου πω ενα (ακραίο) παράδειγμα.
Γεννάει η γυναίκα σου... Φευγεις του σκοτωμού, στο δρόμο τρέχεις γιατι κοιλοπονάει, φτάνεις στο μαιευτήριο, σβηνεις το αμάξι και μπαίνετε μέσα αμέσως. Σε αλλη περιπτωση τι θα έκανες? "Μισό λεπτό αγάπη μου να κρυωσει το μοτερ και βγαίνουμε"...

Οπως ειπα, ειναι ακραίο το παράδειγμα και το είπα για να γελάσουμε. Θα μπορουσα να πω οτιδήποτε θα σε έκανε να φυγεις βιαστικά για κάπου....

Τεσπα... η κεντρική ιδέα στο ποστ μου ήταν η διασκέδαση χωρίς να σε κραταει κατι πισω... Κάτι σαν την coca cola zero δλδ !
Το σκίζω και κοιμάμαι ήσυχος, όχι το σκίζω και μετα ψιλοχάνω τον υπνο μου μη μου βγάλει κάτι... (ρωτα και τον Marrmel δλδ).

Απόψεις ανταλλάσουμε. Ο καθενας εχει τα κριτηρια του και τις προτεραιότητες του. Σεβαστά όλα.
Απάντηση με παράθεση