σίγουρα λυπήθηκα που το αμούστακο παλικάράκι(έτσι δήλωσε μία αυτόπτης μάρτης) έχασε την ζωή του,όπως στεναχωρήθηκα και με το όλο σκηνικό.τις φωτιές,τα σπασίματα κλπ.
δεν δίνω δίκιο ούτε στον αστυνομικό που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε αλλά ούτε και στον πιτσιρικά.
θέλω απλά να σας θυμήσω για τους αστυνομικούς που έχουν πυροβοληθεί εν υπηρεσία και άλλοι έχουν ταξιδέψει,ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται καθηλωμένοι στο κρεβάτι ή έχουν γίνει φυτά.ο δράστης σε κάθε περίπτωση τιμωρήθηκε?
γενικά το σύστημα στην Ελλάδα είναι λάθος.ας δούμε λίγο πιο καθαρά τι συμβαίνει με όλα αυτά τα "παιδια" που τα κάνουν γυαλιά καρφια και με όλους αυτούς τους αστυνομικούς που αντί να είναι στο σπιτι τους ανακαλείτε το ρεπό και η άδειά τους και φορούν τη στολή,πέρνουν στο χέρι την ασπίδα και απλά παρεβρίσκοντε εκεί για το θεαθήνε.
όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα.ο καθένας για το δικό του λόγο.μην ξεχνάτε ότι ειμαστε στην Ελλάδα.
εγώ προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταματήσει να ακούω αυτό που θέλουν "αυτοι" να ακούσω γενικά
|