Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μα καλά δεν σου το είπε ο υπάλληλος εκεί ότι πρέπει να το γράψεις με λατινικά; Ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν σε εμένα όταν έκανα την πληρωμή... Το κακό είναι ότι στην Κίνα τα πράγματα γίνονται με αρκετά αργούς ρυθμούς, οπότε να έχεις υπομονή φίλε...
Η λογική που έβαλα εκεί το box ήταν να μην μπει σε ένα σημείο όπου πιθανόν να χρησιμοποιώ. Στο ντουλαπάκι δεν ήθελα να το βάλω αφού εκεί βάζω αρκετά πράγματα, όπως επίσης και στη θήκη πάνω από το τασάκι όπου θεωρώ ότι πιθανόν να μην χωράει γιατί το βύσμα που συνδέεται στο box είναι αρκετά ογκώδες. Εκεί που το έβαλα είχα σχετικά άμεση πρόσβαση αφού εκείνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βγάλω το ντουλαπάκι, πράγμα εύκολο. Η υποδοχή της SD κάρτας ήταν στην μπροστινή μεριά.
Εγώ έβαλα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι κατάλαβα, όσα περισσότερα Db είναι η κεραία τόσο καλύτερα πιάνει. Καλύτερη λήψη πάντως πρέπει να έχουν οι εξωτερικές.
|
Ανδρεα , δεν θα βολευει αυτο , να βγαζουμε ντουλαπακι και τετοια.... Αν φυσικα υιοθετησετε αυτο που εχω στο μυαλο. Εγω παντως θα το κανω. Θα καταλαβετε συντομα. Κατι θα σκεφτω.....
Οσο αναφορα για την Κεραια , την παρειγγελεις κα σου ηρθε ή πηγες και την αγορασες απο το καταστημα? Ειναι τυπου f το βυσμα?
To κερδος της κεραιας( Db ) , ειναι αρκετα σημαντικο , αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν προσφερει απολυτως τιποτα....