Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-11-08, 19:00
Σέρμπης Κώστας Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE-35 SR 5-Speed
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 207
Σέρμπης Κώστας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το μοτερ του ειναι 1500 8βαλβιδο και ο ιδιοκτητης μου ειπε ειναι μοντελο 95(!) οποτε δεν ξερω ακριβως απο τι ειναι..

τωρα για το ποσο καιρο εχει να παρει μπροστα,θα ειναι κανα εξαμηνο τωρα που δεν κινειται καπου τοσο...

και κατι ακομα που θελω να ρωτησω..το ταμπλω του ειναι αυτο που ειχε απο μονο του πανω με μια "επενδυση" ξυλου στην οψη του..δηλαδη γυρω απο το καντραν και μεχρι τα ορια του επιπεδου αυτου.η κονσολα που περιεχει τη σταχτοθηκη ειναι σε ασημι χρωμα αλλα απο τα χρονια εχει λερωθει και εχει ξεθωριασει λιγο..γινεται να βαφτει με αερογραφο απο μοντελισμο (κανω και εχω οτι χρειαζομαι)?πιστευω πως θα πιασει καλα και με ενα λουστρακι πρωτα αφου πλαστικο ειναι!!δε λεω να βαψω την επενδυση αλλα το ασημι μερος της κονσολας.

και το δευτερο εχει να κανει με αυτο που ξεκινησα να αναφερομαι μιας και το ταμπλω πανω πανω εχει κανει δυο τρεις ρωγμες απο τον καιρο...λογικο αλλα θα μπορουσαν να μην υπαρχουν,τελος παντων.προσφατα ημουν σε ενα φιλο ο οποιος εχει ενα 69αρι charger,και ειδα πως στο ταμπλω του στο πανω μερος του εχει βαλει κατι σαν πετσετα αλλα λιγο πιο σκληρο,αλλα η οψη του ετσι ηταν,παρομοια με πετσετα.και ρωταω:γινεται να βαλω κατι τετοιο φτηνα,με βενζινοκολλα???πιστευω πως δε θα υπαρχει προβλημα αφου θα καλυφθουν μια για παντα οι ρωγμες.αν και σκεφτομουν να βρω ταμπλω(μονο το πανω μερος οχι το μερος του καντραν)απο καποιο κε30 που κυκλοφορουν ενα σωρο και αλλα τοσα ειναι πεταμενα.αν παρω ενα ταμπλω απο καποιο πεταμενο που να ειναι σε καλη καασταση θα ταιριαζει??

και ενα τριτο και τελευταιο,στις μπροστινες κολονες τα πλαστικα που εχει απο μεσα ειναι το ενα σπασμενο στο πνω μερος και σκεφτομαι να το βγαλω γιατι απο μεσα ειναι το χρωμα του αυτοκινητου(κοκκινο) οποτε δε θα φαινεται ασχημο.και αυτα πιστευω πως μπορω να τα βαλω απο κε30,ε?κατι αντσοιχο συμβαινει και με μερικα λαστιχακια γυρω απο τα τζαμια τα πισω τα τριγωνικα τα οποια ειναι λιγο φθαρμενα και στις πανω γωνιες δεν εφαρμοζουν τελεια.μπορω να βρω τετοια φτηνα(ισως και τσαμπα)??προς το παρων βεβαια δεν ειναι προβλημα γιατι δεν μπαζει αερα και νερο αλλα για να συμμορφωθει..

αυτα τα τρια να μου πειτε και θα ειμαι υποχρεος απεναντι σας!!ετχαριστω και παλι!!

και για το μοτερ φιλε μου,με ρωτησες πριν,ξεχασα να σου πω ειναι καρμπυρατερ και ειναι ολα σε αριστη κατασταση και εξωτερικα(που δυσκολα επανακτει καθε λεπτομερια καθαρη και γυαλιστερη) και απο πλευρας καλωδιοσεων!

ποιο ηταν το τελευταιο πισωκινητο τογιοτα με καρμπυρατερ?το κε70 μεχρι ποτε εβγαινε??μηπως ειναι απο αυτο?η απο ΚΡ60 σταρλετ??δεν ξερω και ποτε ακριβως σταματησανε αυτα και εχω μπερδευτει!θα βαλω φωτος και θα μου πειτε και σεις απο τι μπορει να ειναι!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 19-11-08 στις 09:02. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση