Δυστυχώς φίλε μου σήμερα έκανα και μια βουνίσια διαδρομή για να πάμε τις ελιές στο ελαιοτριβείο στο Γραμματικό και με άδειο το πορτ μπαγκαζ πίσω (γιατί κανονικά εχω και sub) ο κόλος ήταν έρμαιο της φυγόκεντρου δύναμης! το συμπέρασμα είναι ότι (μάλλον) τα μπροστά αμορτισερ είναι οκ και έχουν χαλάσει τα πίσω, αν τα κάνω πανω κάτω με το χέρι στο πορτ μπαγκαζ δλδ ακούω θόρυβο κάτι σαν μεταλλικό και φουυυυ φουυυ σαν φύσημα-ξεφύσημα. Πάντως με 6 σακιά ελιές πίσω κράταγε μια χαρά! :Pppppp Παρακαλώ αν ξέρει κανείς πληροφορίες για τα kyb AGX να μου πει γιατί τα προτιμώ 1000 φορές από τα koni. Ο λόγος είναι ότι αν δεν κάνω λάθος αυτά τα ρυθμίζεις τα πίσω χωρίς να τα βγάλεις (όπως γίνεται με τα koni), τα μπροστινά είναι ολόκληρα και όχι φυσίγγια και θα κρατήσω τα άλλα για ρεζέρβα όταν τα στέλνω για επισκευή. Η τιμή από το παραπάνω site που είπα είναι 63 ευρώ διαφορά. Αν τα φοράει κανείς και ξέρει ή καλύτερη τιμή από τα 651 ευρώ που πάνε μαζί με ΦΠΑ να μου πει please. Επίσης αν είδα καλά τα kyb AGX ρυθμίζονται από πάνω σε 4 σκαλες με κατσαβίδι και έχουν 8 σκαλες στο κάτω μέρος με ένα περιστρεφόμενο διακόπτη ? btw εγώ είμαι Αθήνα!
|