Καλησπέρα! γράφω και εγώ εδώ το πρόβλημα που έχω με τα αμορτισερ για να μην κάνω νέο topic. Από όταν πήρα την ΕΕ111 μεταχειρισμένη έχει πάνω eibach ελατήρια και μαμά kayaba μαύρα αμορτισέρ. Τότε μου φαινόταν ότι κρατάει καλά και δεν βαράει, με τον καιρό όμως κάνοντας από τότε πάνω από 7000χλμ σε χωματόδρομους, λακούβες, χαντάκια και άλλα καλά, βλέπω σημαντική διαφορά στα κρατήματα με αποτέλεσμα να πετάει εύκολα κόλο, πχ σήμερα μου γύρισε κάπου (ευτυχώς είχαν κόκκινο οι άλλοι) με 50χλμ, δεν είναι να πω ότι τρέχω! ούτε λόγος! με το χέρι αν κάνω το πορτ μπαγκαζ πάνω κάτω πάει πολύ ποιό εύκολα ενώ πριν δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου. Επειδή τώρα έχουν πέσει πολλά έξοδα μαζί και τον Ιανουάριο περνάω ΚΤΕΟ θα με περάσουν ή θα πρέπει να αλλάξω αμορτισερ? ή να περιμένω μέχρι τότε να δω τι θα πουν? να πω ότι ο αδερφος μου πέρασε με χειρότερα αμορτισερ και δεν του την είπαν! μάλιστα στα πίσω μου δίνει την εντύπωση ότι την ανάρτηση την κρατάνε ΜΟΝΟ τα ελατήρια! υπάρχει επίσης περίπτωση να καταστρέψω τα ελατήρια αν αργήσω να αλλάξω τα αμορτισερ? και πόσο περίπου κάνουν 4 αμορτισερ σκέτα σε μάρκα που να ρυθμίζονται? πχ koni κιτρινα? βρήκα αυτό
http://www.tpauto.gr/store/comersus_...idProduct=3109 είναι καλή τιμή αυτή ?