Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-11-08, 21:10
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πωπω τι αντιθεσεις ειναι αυτες ρε μαγκες???Καταρχην ο καθε ανθρωπος λογω της διαφορετικοτητας του χαρακτηρα του κ λογω της μοναδικοτητας του περνα διαφορετικα στο στρατο κ μαζευει διαφορετικες εμπειριες...
Ομως ουτε ισχυει το οτι ειναι το τρελο σχολειο που αν δεν παει ενας αντρας δε θα γινει αντρας ποτε,διοτι μπορει αυτος ο καποιος αυτα που εζησε κ ζει στη ζωη του να τον κανουν 10φορες πιο αντρα κ πιο σκληραγωγημενο
Αλλα ομως ουτε ισχυει το οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου,κατι το αχρηστο κ γω δεν ξερω τι αλλο.
Τελειωνοντας τη θητεια μου μου εφυγε ολη η αγανακτηση που ειχα για το στρατο κ αυτο γιατι γιατι με επηρεασαν ολες αυτες οι αποψεις των αλλων στην ουσια.Δε θα πω ουτε οτι εχασα 1χρονο απτη ζωη μου αλλα κ ουτε οτι αυτος ο χρονος ηταν καθοριστικος για μενα η κατι το τοσο σημαντικο
Αυτο που θα πω ειναι οτι ειδα ολων των ειδων τους ανθρωπους κ συναναστραφηκα μαζι τους πραγμα που δε θα ηταν κ ο,τι πιο ευκολο να κανω μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα εξω στην κοινωνια.Δοκιμασα τα ενα μικρο μερος του εαυτου μου κ σωματικα αλλα κ ψυχολογικα.Απεκτησα καποιες εμπειριες.Πηγα σε μερη που δεν υπηρχε περιπτωση να διανοηθω να παω σαν τουριστας κ ομως πηγα κ τα γνωρισα.Διαπιστωσα οτι χωρις βισμα σε αυτη τη χωρα ουτε στο περιπτερο δεν κανεις τη δουλεια σου.Εκανα φιλους αλλα διεγραψα κ "Φιλους".Εχω το καμαρι να λεω οτι φυλαξα σκοπεια απεναντι απτον Τουρκο συναδελφο κ συνανθρωπο μου στους -10 κ πιστεψτε με οι συνθηκες μας εδεναν κ δε μας αφηναν περιθορια οταν κοιταζαμε απεναντι να βλεπουμε με βλεμμα εχθρας τα φανταρακια που απλα ηταν σε αλλο εδαφος.
Αυτα εχω να πω ως πιο προσφατος πολιτης κ πρωην Στρατιωτης κ οχι φανταρος γιατι η λεξη αυτη ειναι βρισια.