Είναι γεγονός αυτό που λές Αντρέα, όμως όπως έχω ξαναπεί, εγώ με την αλλαγή του χρόνου (το πολύ μέχρι το Πάσχα) θα έχω προβεί στην αγορά του νέου αυτοκινήτου. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, δεν θα μπορώ να κάνω αυτό που λές.΄
Απο εκεί και πέρα, πίστευω ότι όντως το Insignia είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπροστά απο τον ανταγωνισμό του. Θα αργήσουνε μοντέλα να του μοιάσουνε. Η πρώτη και σημαντική διαφορά με το Avensis είναι ότι πρόκειται για σαφώς πιο μοντέρνο αυτοκίνητο, μέσα - έξω. Οσο για εξοπλισμό τι να πρωτοπείς. To site του in.gr δεν τα λέει αναλυτικά, έχω όμως το φυλλάδιό του. To τι περιέχει, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Είναι ενδιαφέρον και η αντιμετώπιση της OPEL προς το νέο μοντέλο της. Ερχονται 450 κομμάτια άμεσα, πλήρως εξοπλισμένα, και άμεσα παραδοτέα. Απο εκεί και πέρα όμως, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς δίνουνε χρόνο παράδοσης 2 μήνες (!!!).
Πάντως, θέλω να μάθω όσες απόψεις μπορώ σχετικά με OPEL. Εάν όμως ήτανε μαι εταιρεία με τα προβλήματα της VW δεν νομίζω να ήτανε στην 2η θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα, όπου στα μικρομεσαία κοντράρεται (και είναι η μόνη που το κάνει) στα ίσα με την ΤΟΥΟΤΑ.
Η αλήθεια είναι ότι περιμένω λογικά να κάνει άλλη μία κίνηση η OPEL. Να κουμπώσει τον 1600cc Τurbo, με τα 180 άλογα επάνω. Αυτή νομίζω ότι θα είναι η κίνηση ΜΑΤ!
Τέλος, η τιμή, σαφώς και είναι είναι τρομερό δέλεαρ. Η σχέση τιμής/απόδοσης μάλλον πρέπει να είναι η κορυφαία και με τεράστια διαφορά!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|