Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-11-08, 10:28
Το avatar του χρήστη diamantis
diamantis Offline:

Μοντέλο: EE 101 L/B
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
diamantis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GreekBoy Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι πολύ ευχαριστημένος κάτοχος της Ε-15 SOL. Σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, τα παρακάτω πραγματάκια θα κάναν το Corolla μου ακόμα καλύτερο:

- Φωτάκια στα χειριστήρια παραθύρων. Γιατί να πρέπει να τα ψάχνει κανείς με την αφή το βράδι όταν και πολύ πιο φθηνά αυτοκίνητα το παρέχουν;;;

- Τα 2 κουμπιά για ρυθμίσεις ενδείξεων ταμπλώ να ήταν πιο εργονομικά τοποθετημένα (πχ πάνω στο τιμόνι όπως στο τιμόνι της Ε-15 σε άλλες χώρες)

- Να υπήρχε ξεχωριστός χώρος στο ταμπλό για την ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας. Γιατί να μην μπορώ να βλέπω μέση κατανάλωση και ώρα ταυτόχρονα όπως σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα;

- Να είχε το radio-cd είσοδο USB!

- To πορτ μπαγάζ να είχε καλύτερης ποιότητας πάτο και όχι μια... επενδεδυμένη τάβλα!

- Τα πίσω φώτα να ήταν σαν τα αμερικάνικα και να είχαν και τα δύο φώτα όπισθεν και το φώς ομίχλης να πήγαινε στους ανακλαστήρες στον προφυλακτήρα.

- Πολύ θα ήθελα να έχει σύστημα όπως η BMW που με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ασφάλισης στο χειριστήριο κλείνουν τα παράθυρα.

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις!
τουλαχιστον το πρωτο,δηλαδη φωτειζομενα πληκτρα ηλεκτρικων παραθυρων,επρεπε να υπαρχουν.
Τι στο καλο,τοσο πολυ κοστιζουν 3-4 λαμπακια;