Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Αμα θελει συντηρηση καθε 10000 τοτε θα ειναι δυσκολο για τα παιδια απο επαρχια να το βαλουν. Π.χ εγω που ειμαι απο Χαλκιδικη ειναι δυσκολο.Εκτος αμα εχει στην Θεσσαλονικη αντιπροσωπο ή κατι τετοιο για να μπορει να κανει σερβις.Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που μπορει να κανει το σερβις?
|
καλησπέρα,είμαστε σε εξελιξη για αντιπροσωπο αυτη τη στιγμή, πιστευω πολυ συντομα θα ανακοινωσουμε τον αντιπροσωπο για Θεσσαλονικη,Λαρισα,Κατερινη και Κυπρο. Bεβαια το σερβις ειναι κατι που μπορει να γινει ευκολα,αρκει να ακολουθησει κανεις τις οδηγιες.το κοστος του σερβις ειναι δωρεαν για το πρωτο χρονο και μετεπειτα ειναι στα 25€
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
κωνσταντίνε το κόστος είναι 690 ευρώ +100 ευρώ η εγκατάσταση.από εκεί και πέρα αν ο αισθητήρας λάμδα στο αυτοκίνητο του αγοραστή είναι καλός,η τιμή παραμένει η ίδια.αν χρειάζεται αντικατάσταση τότε βάζεις και αυτό στα έξοδα.επιπλέον από όσο θυμάμαι από την παρουσίαση κάθε 10.000 χιλ γίνεται συντήρηση από την εταιρεια με κόστος 25 ευρώ(για την τιμή δεν είμαι 100% σίγουρος).
όσον αφορά για όργανα ενδείξεων κλπ από ότι κατάλαβα όλα αυτά θεωρούνται add on άρα τα πληρωνει ο ενδιαφερόμενος εξτρά.
τέλος για την εγγύηση μας είπαν ότι είναι ανάλογα τον αντιπρόσωπο.άλλοι δεν έχουν πρόβλημα και άλλοι έχουν
|
για τα μελη του club ειναι μειον 10% στο κοστος του kit, επισις μετα απο συζητηση με υπευθυνους αποφασισαμε να περιλαβουμε υδατοπαγιδα/φιλτρο δωρεαν για τα μελη του corolla club.