Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-08, 20:23
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ελατηρια της ΤΤΕ συνεργαζονται σωστα με τα εργοστασιακα αμορτισερ ή επειδη η διαδρομη των αμορτισερ μειωνεται με τα νεα ελατηρια τα αμορτισερ χαλανε πιο γρηγορα ? Το ρωταω γιατι στην προηγουμενη Corolla μου ειχαν πει πως αν απλα αλλαξω τα ελατηρια με αλλα χαμηλωματος τα εργοστασιακα αμορτισερ μετα απο 20.000χλμ θα παραδωσουν πνευμα λογω της μειωμενης διαδρομης που θα δουλευουν. Εγω τελικα ειχα βαλει Bilstein me H&R.
Η ΤΤΕ εχει βγαλει ελατηρια για τις εργοστασιακες μπουκαλες καθε auris!Και του 1.6 και του 1,4!Και αν δεν κανω λαθος κανουν 310€!Εγω κατα τη γνωμη μου πιστευω πως ειναι η πιο αξιοπιστη λυση για ενα καινουριο αμαξι με σχεδον καινουριες μπουκαλες!Απλα γιατι ειναι κατι μελετημενο που δεν προκειται να το μετανιωση κανεις!Αν θες μονο να αλλαξεις ελατηρια!Αν αλλαξεις ολη την αναρτηση τοτε παει αλλου το θεμα!