Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-10-08, 11:34
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 367
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ξερω την πουλανε ρε συ στο εμποριο....φερνω κ γω αλλα δεν ειναι κ τοσο καλη οποτε δεν τη συστηνω...η εγγυηση για μενα ειναι 3M...δε χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια...απλωνεις με το κιτρινο βαμβακι που ειναι το γνωστο του κεροματος που δεν αφηνει τριχουλες κ μετα τριβεις ελαχιστα κ μετα ξανατριβεις με ενα καθαρο κομματι φανελας ή παλι βαμβακι κ τελος....Ρε Μιχαλη αν ειναι για 1-2 κουτσουλιες να σου δωσω την δικη μου αλοιφη γιατι αποσο ξερω ειναι πανακριβη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω την πουλανε ρε συ στο εμποριο....φερνω κ γω αλλα δεν ειναι κ τοσο καλη οποτε δεν τη συστηνω...η εγγυηση για μενα ειναι 3M...δε χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια...απλωνεις με το κιτρινο βαμβακι που ειναι το γνωστο του κεροματος που δεν αφηνει τριχουλες κ μετα τριβεις ελαχιστα κ μετα ξανατριβεις με ενα καθαρο κομματι φανελας ή παλι βαμβακι κ τελος....Ρε Μιχαλη αν ειναι για 1-2 κουτσουλιες να σου δωσω την δικη μου αλοιφη γιατι αποσο ξερω ειναι πανακριβη

τωρα αν ειναι πιο φρεσκια η κουτσουλια για να μην μπεις σε αυτη τη διαδικασια τη μαλακωνεις με σαπουναδα με πολυ μα πολυ ελαφρυ τριψιμο ή με καθαρη βνζινη κ αμεσως σαπουναδα για να μην θαμπωσει...αυτα τα ολιγα ξερω απο προσωπικη εμπειρια αν κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια με κουτσουλιες μιας κ τη μπουμπου δεν τη βλεπει ουτε ο ηλιος στο γκαραζ....Παντως αυτο που λεει ο Φανης με το κερωμα εχει δικιο γιατι προσφατα που ειχα παει Θεσσαλονικη το ειχα αφησει για 2μερες κατω απο ενα δεντρο οπου μαλλον ηταν κεντρο αφοδευσης πτηνων κ το βρηκα σε αθλια κατασταση...ε το επλυνα απλα κ ουτε γατα ουτε κουτσουλια....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 29-10-08 στις 12:41. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση