Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makris69
παιδια ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας..
Φιλε Marmel το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξεκιναω το παραμικρο λυσιμο αν δεν εχω στα χερια μου την ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ που ειπαμε..!!ενα συν ειναι οτι τυχαινει να βρισκεται ενα συνεργειο ακριβως διπλα απο την μαντρα αυτη και εκει δουλευει ενα παλικαρι πολυ φιλος του κολλητου μου..οποτε θα μας προσεξει καλυτερα οσο αφορα την επιλογη Moter και την "καλυψη" των μετεπειτα(θελω να το πιστευω ετσι?).
Και αυτα που επισημανει ο γνωστης Marmel οτι πρεπει να αλλαχθουν ειναι απαραιτητο και εγω νομιζω οτι θα πρεπει να αλλαχθουν κατευθειαν πριν ακομα παρει μπροστα ο κινητηρας..
Το καλο της υποθεσης,(περαν της οδηγικης απολαυσης και του ηχου,επιδοσεων κ.τ.λ) που σε τρελαινουν,ειναι οτι ο τυπος που εχει την μαντρα πηγαινει ιαπωνια και δοκιμαζει τα moter πριν ακομα τα κοψουν για τροπετα!
Βλεπει πια πανε και ακουγονται καλα μετραει συμπιεσεις και διαλεγει αυτος πια θα κοπουν και θα παρει..
Τέλη Νοεμβριου θα παει και θα φερει 3 καλα κοματια απο τι μου ειπε..μολις τα φερει το εχω τσιμπισει ηδη..
Μακαρι να μου βγει καλο οπως και του Marmel οπως ειπε..παντως δεν προκειται για θεμα χρηματων..γουσταρω να το τουμπανιασω και θα το κανω..corolla 4A-GE και ξερο ψωμι..Αντε να κλεισουν τα στοματακια τους και μερικοι Χοντακιδες φιλοι μου!!
Α οσο για την ερωτηση του trd.si ο η μαντρα θα το χρεωθει στο διπλανο συνεργειο ομως με το οποιο συνεργαζεται!!
καλα ακουγονται ολα..αντε να δουμε τι θα κανουμε τελικα..
Anyway σας ευχαριστω και παλι για ολα τα σχολια σας..
|
Αφου πηρες την αποφαση,αντε με το καλο να δυναμωσει το εργαλειο!!!Ενημερωνε μας για τις εξελιξεις...Ενα μαυροκαπακο 20ν κατω απο το καπω αρκετων απο μας εδω μεσα αποτελει ονειρο φιλε μου,για αυτο αφου πηρες την αποφαση προχωρα και δεν θα μετανιωσεις ουτε στιγμη για την επιλογη σου...