Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
θελω να πιστευω οτι αν κ 92 μετα απο τοσο ψαξιμο χρημα κ τετοιο στησιμο το αμαξι μου μπορει να στριψει ανετα διπλα σε αυτοκινητα νεας τεχνολογιας με τα διαφορα ηλεκτρονικα"καλουδια" τα οποια παρα πολλοι θα ευχονταν να μη ταχαν κ πολλοι μπαινουν στη διαδικασια να τα απενεργοποιουν.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
να στο θεσω λιγο αλιος ? ποσες κινησεις θα σκεφτεις να κανεις το δευτερολεπτο εναντια με εναν υπολογιστη που στα τορινα συστηματα διαβαζει και το δρομο?
αν εχεις παει λιμανακια θα δεις πολους που ξερανε να οδηγουν και και αλους που ξερουν να μεταφεροντε επισης ζουμε οδηγουμε μαθαινουμε..! δεν σε κανει το παλιο αμαξι ουτε το καινουριο οδηγο, αλα η εμπειρια που αποκτας στο διαστημα που βρισκεσε πισο απο ενα τιμονι οδιγοντας καθε φορα!
|
η απαντηση μου στο ερωτημα σου ειναι ακριβως απο πανω!εχω παει λιμανακια κ εχω δει απο σαξοραλλα(υποτιθετε οτι ειναι καρτακια)μεχρι Μ3(κορυφαια ηλεκτρονικα συστηματα,δε πιστευω να διαφωνεις)να κουμπωνουν σε μπαρες κ βραχια επειδη ο αδηγος τους ειναι κουλος αρα μη μου λετε οτι αυτα τα abs ebd bbc κ δε ξερω γω τι αλλο θα σε σωσουν.εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα κορυφαιο ισως κ αγωνιστικο στησιμο παρα ολα αυτα τα καλουδια που τα πληρωνεις κ μετα θες να τα ξυλωσεις.μονος του ο φιλος ποποπαλι ειπε οτι ταχει απενεργοποιησει.αν ηταν ετσι ολα τα αγωνιστηκα θα ηταν γεματα ηλεκτρονικα συστιματακια κ οχι αναρτησεις θολομπαρες ψαλιδομπαρες κλπ.