Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-08, 21:49
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
Παναγιωτη με ολο το σεβασμο στην εμπειρια σου κ χωρις"εξυπναδα"ειδες πως εγινε το πιστονι που αναφερει ο αδερφος μου?υπαρχει περιπτωση να εγινε ετσι απο βολαν?δλδ εγω που τοχω πανω στο δικο μου ενα χρονο τωρα πρεπει να φοβαμε???ειχες δει τι ειχε κανει με την εισαγωγη κ εσπασε το μοτερ?εγω που δε ξερω οσα εσεις τον εκραξα.
ρε μικρε που ειπα οτι εφταιξε το βολαν για το αρπαγμα του εμβολου του brother σου? απλα ερωτηση εκανα αν εφταιξε η οχι...(βαση λογικης και με αυτα που λεει οχι)

και δεν εχει καμια δουλεια το εμβολο να αρπαξει με το βολαν...

αν θα κανει κατι το βολαν θα το κανει σε...
κουζινετα βασεως
διωστηρες (μπιελες)
στροφαλοφορος

ΟΥΤΕ αυτα σημαινουν οτι θα παθει κατι το δικο σου...και να μη φοβασαι τιποτα ρε συ.
ανεφερα απλα ολες τις συνεπειες που μπορουν να γινουν αν δε γινουν σωστες κινησεις...
και οχι να τρομαξω τον κοσμο η να το παιξω πολυξερος...
σε κατι που δεν ειμαι σιγουρος παω πασο.
σε κατι που ειμαι σιγουρος(γενικα μιλαω) επιμενω...

εσυ οταν το εβαλες επανω εκανες ζυγοσταθμιση? οχι. οκ δεν χρειαστηκε γιατι το εχουν κανει( το βολαν) αυτοι που το εφτιαξαν

ΔΕΝ ειναι ακριβως το ιδιος βαρος και η ζυγοσταθμιση ο στροφαλος σου με του αδερφου σου και με κανεναν αλλον μαυροκαπακο. καταλαβε το βρε...
δεν γινεται...(απο μηχανημα του καλουπιου απο μηχανημα του ρεκτιφιε απο μηχανημα που κανει τις τρυπες κτλ κτλ)
μονο οπτικα ειναι. απλα οι ανοχες ειναι αυτες που το κανουν και ειναι οκ.

το βολαν (σφονδυλος)
η δουλεια που κανει ειναι να αποταμιευει ενεργεια και να την αποδιδει στους παθητικους χρονους.

αυτο σημαινει οτι για να αποδωσει τα μεγιστα(στους παθητικους χρονους) ο κινητηρας σου, καποιοι κιτρινιαρηδες εβαλαν 5.8 κιλα σφονδυλο.

αν εσυ βαλεις 4.4. κιλα σφονδυλο δεν παει να πει οτι κερδισες κατι.οκ υπαρχουν τα + και τα -

για να κερδισεις θα πρεπει να δουλευει σαν αγωνιστικο πλεον(ωστε να δεις διαφορα) και αυτος ειναι και ο λογος που ανεφερα τα ρευματα στην αρχη. γιατι τα ρευματα διαβαζουν στροφες κτλ κτλ και κανουν κουμαντο στο μειγμα κτλ κτλ....
ποσο μαλλον αν ειναι ενα πουσαρισμενο μοτερ που δουλευει 9000+