Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-08, 09:54
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλά, όσο αφορά MERC δεν θα έπρεπε καν να το συζητάτε! ΕΛΕΟΣ!

Διάβασα 5 σελίδες.... και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνατε μούτι!

Δεν υπάρχει 2λιτρη MERC να περάσει 20v, όπως και εννοείται TS!
Κάτι που κανένας σας όμως δεν ανέφερε, και μου έκανε εντύπωση, είναι ότι επειδή ακριβώς η MERC ξέρει σε ποιούς απευθύνεται, σου δίνει το δικαίωμα να κολλήσεις απο πίσω ότι σηματάκι θέλεις! Το πληρώνεις και το βάζει επάνω, εργοστασιακά! Δε πα να 'χεις C180? Αν εσύ θέλεις να γράφει AMG 66, θα το γράφει! Δε πα να χεις C320???? Αν θες να γράφει C180 θα το γράφει! Ποτέ δεν είσαι σίγουρος λοιπόν με τι άνοιξες!

Επειτα..... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Η ΑΠΛΗ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ??? Τι λέτε ρε παιδιά? Για κοντρα μιλάτε, όχι για πασαρέλα αυτοκινήτων! Δλδ, εγώ θα πρέπει να βρώ ενα αυτοκίνητο της γενιάς μου, και να τα στήσω? Επειδή δεν έχω VSH EBD ABS και τα λοιπά αρχικά, πάει να πεί ότι δεν θα κάτσω ποτέ δίπλα του, επειδή αυτός έδωσε 35+ χιλιάρικα? Τα πιστεύετε αυτά που λέτε?

Ανοίξτε ενα τόπικ, πλούσια και χλιδάτα αυτοκίνητα, και κάντε μια σύγκριση πολυτελείας. Πέρα απο επιδόσεις..... απλά τι σου προσφέρει το κάθε αυτοκίνητο. Οταν όμως μιλάτε για κόντρα....... ποσός μας απασχολούνε το πόσο κόστισε, τι έχει μέσα, και αν φτιάχνει καφέ!!!!!

Με φρικάρατε με αυτά που διάβασα!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος