Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
alex εσυ πιστευεις οτι με ολα αυτα ταμαξι θελει ταυτοτητα στο στομα?ας μιλησει ο συνοδηγος μου γιαυτο!α ρε αδερφουλη που ναχα κ λαστιχα της προκοπης!α!κ κατι ακομα,δεν ειπαμε οχι παταμε ολα τα μερσεντες κ bmw αλλα εγω προσωπικα δε περιμενα να περασω ενα αυτο κινητο 2008 2λιτρο 10 φορες πιο ακριβο σε ανηφορα.λογικο αν ανοιξω με amg h m3 να ειμαι πισω αλλα σε καμια στροφη ισως ειμαι διπλα κ με κοιτανε καλα καλα!
|
Γαννη εμενα δεδεν μου φανικε περιεργο τοσο που περασες ενα αυτοκινιτο σαν την μερσεντεσ, θα πω κατι το οποιο δεν θελω σε καμια περηπτωση να προσβαλω καπιον μπορει η μερσεντες να ειναι 10 φορες ακριβοτερη αλα αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ταχυτα η μερσεντεσ παραμενει ενα μαμα αυτοκινητο γρηγορο για την κλαση της, ενω στιν περιπτωση μας εχουμε ενα αργο και το εχουμε κανει γρηγορο .... εμεισ σαν πιτσιρικαδες κανουμε την καυ#@%#μασ, και τα πειραζουμε, γιατι το γουσταρουμε και μας κανει περιφανους αυτο ομος λεγετε (καταντια) οταν προσπαθεις να δοσεις χρηματα σε ενα γερασμενο σουλουπι το οποιο δεν ειναι συγκρησιμο και ξεπερνας την αξια του , σαφοσ με το τερατακι που εχεις κατω απο το καπο να γινετε διαολος το αμαξι, αλα τα λεφτα αντιπροσωπευουν το συνολο ενος αυτοκινητου μαζι με το μοτερ που ειναι αρκετα καλο για τα δεδομενα ενος οδοιγου που πλεον δεν κινηγαει τον εαυτο του κ το αμαξι να βγαλει φωτια στο δρομο
πχ εχεις την 101 20v και σε περναει διπλα σου ενα seinseto η οποιο διποτε παμπαλαιο του 90 και κατω .. σου λεο τετραπεταλοδο και οτι αλο εχει φανταστει ο οδηγος του... δεν θα γελας? δεεν ειναι για γελια? θα πεις οκ με περασε και? παρακατω .. ποια η αισθιτηκη αξια του ? ζητο στο σουπερ κινιτιρα με ροδεσ θα πεις