Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ενταξει ο ευωπαιος το μοιραζει δεν το δινει  δεεν εχει αναγγη να το παρει τον βαπτιζει η λεξη
καλητερα να κλαις τα λεφτασου με την ταυτοτητα στην τσεπη παρα να γελανε μαζι σου με τιν ταυτοτητα στα δοντια 
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Εχω κοντραριστει απειρες φορες με τετοια αμαξια λογω πολλων ταξιδιων Βολο-Αθηνα-Βολο κ πηραν ολοι το μακρυτερο! Κ οσο για το κουνημα στα 200χαω δεν παιζει γιατι αμαξι ειναι στημενο μεχρι τα μπουνια απο ΤΕΙΝ αναρτηση κ TRD αντιστρεπτικες μεχρι θολομπαρες πανω-κατω κ δεσιματα στα ψαλιδια μπρος-πισω!Επισης παραληψες τον παραγοντα οδηγος που ειναι ολη η διαφορα! Εγω παντα πηγαινα ταπα κ με οσα! Ετσι μου αρεσε το ταξιδι εμενα! Αλλοι πανε μεχρι 140χαω κ ειναι ενταξει! Εγω ηθελα ΜΩΤ 160-170! Γουστα ειναι αυτα! Αποτι μου ειπε ο αδερφος μου ομως ψηνοτανε ασχημα ο μερσεντεδακιας! Κ κατι ακομα για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι προκατηλειμενος με τα ευρωπαικα... Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα απλα ξερω τι μπορω να περασω κ τι οχι! Να σας πω οτι καποτε επεσα διπλα απο μια Μ3 που στην ευθεια με τσαγιαζε χαλαροτατα αλλα στις στροφες ο ανθρωπος ητανε κουλομαρια κ το εφτανα χαλαροτατα!!!
|
alex εσυ πιστευεις οτι με ολα αυτα ταμαξι θελει ταυτοτητα στο στομα?ας μιλησει ο συνοδηγος μου γιαυτο!α ρε αδερφουλη που ναχα κ λαστιχα της προκοπης!α!κ κατι ακομα,δεν ειπαμε οχι παταμε ολα τα μερσεντες κ bmw αλλα εγω προσωπικα δε περιμενα να περασω ενα αυτο κινητο 2008 2λιτρο 10 φορες πιο ακριβο σε ανηφορα.λογικο αν ανοιξω με amg h m3 να ειμαι πισω αλλα σε καμια στροφη ισως ειμαι διπλα κ με κοιτανε καλα καλα!