Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε μου..εκτος και αν ειναι τοσο δινατο το corollaki!
εγω εχω ανοιξει με slk kompressor μοντελο 2000 δυθεσιο και μου εριχνε πολυ ευκολα και απο οτι μου ειπε το παλικαρι στα χαρτια ειναι 163 αλλα στην πραγματικοτιτα ειναι παραπανω.....
|
Εχω κοντραριστει απειρες φορες με τετοια αμαξια λογω πολλων ταξιδιων Βολο-Αθηνα-Βολο κ πηραν ολοι το μακρυτερο! Κ οσο για το κουνημα στα 200χαω δεν παιζει γιατι αμαξι ειναι στημενο μεχρι τα μπουνια απο ΤΕΙΝ αναρτηση κ TRD αντιστρεπτικες μεχρι θολομπαρες πανω-κατω κ δεσιματα στα ψαλιδια μπρος-πισω!Επισης παραληψες τον παραγοντα οδηγος που ειναι ολη η διαφορα! Εγω παντα πηγαινα ταπα κ με οσα! Ετσι μου αρεσε το ταξιδι εμενα! Αλλοι πανε μεχρι 140χαω κ ειναι ενταξει! Εγω ηθελα ΜΩΤ 160-170! Γουστα ειναι αυτα! Αποτι μου ειπε ο αδερφος μου ομως ψηνοτανε ασχημα ο μερσεντεδακιας! Κ κατι ακομα για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι προκατηλειμενος με τα ευρωπαικα... Δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα απλα ξερω τι μπορω να περασω κ τι οχι! Να σας πω οτι καποτε επεσα διπλα απο μια Μ3 που στην ευθεια με τσαγιαζε χαλαροτατα αλλα στις στροφες ο ανθρωπος ητανε κουλομαρια κ το εφτανα χαλαροτατα!!!