Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-10-08, 16:24
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 369
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον να σας πω για το ατυχημα που ειχα σημερα για ενα κ μονο λογο για να προσγειωσω καποιους που ετοιμαζονται να απογειωθουν με 2ροδες....
Πριν απο λιγο ειχα ενα ατυχημα στη Βεϊκου στο Γαλατσι...Ευτυχως ειμαι καλα κ σας γραφω αυτη τη στιγμη...
Γυρνουσα λοιπον απτο 5γωνο χαρουμενος που σημερα ηταν η προτελευταια μου μερα καθως αυριο παραδιδω κ φευγω με αδεια απολυσεως....στο δρομο πηγαινα χαλαρος κ χαιρομουν τον ηλιο που ειχε βγει το καινουριο μου κρανος κ το καινουριο μου μπουφαν.Σημειωση τα καινουρια μου γαντια δεν τα φορουσα γιατι ειχα σκασει εκανε ζεστη...ΚΑθως λοιπον πηγαινω με 60-70χλμ στη Βεϊκου εχω πρασινο κ ειμαι κ προσπερναω αμαξια απο τερμα αριστερα χωρις ελιγμους κ γκαζια οπου ξαφνικα με την ακρη του ματιου μου βλεπω μια γυναικα γυρω στα 35 να βγαινει τρεχοντας απο ενα μαγαζι κ αγνοοντας τα αυτοκινητα βουταει στην κυριολεξια στο δρομο σα να ηταν σιγουρη οτι ειναι αορατη κ θα περασουν τα αυτοικινητα απο μεσα της...
Μολις το βλεπω αυτο κλεινω το γκαζι κ ταυτοχρονα πεφτω στα φρενα μαζι με τα αυτοκινητα κ τα υπολοιπα μηχανακια....μεχρι να καταλαβω τι γινεται εχει βρεθει μπροστα μου κ εχοντας κολλημενο τον αντιχειρα στην κορνα γυρναει με κοιταει κ την ωρα που αφηνω το μπροστινο φρενο να κανω ελιγμο κ να την αποφυγω γιατι ηταν αδυνατο να ακινητοποιησω τη μηχανη,γυρναει κ βαζει τα χερια της στο τιμονι μου κ με σπρωχνει απο την αντιθετη μερια απο εκεινη με αποτελεσμα να χασω την ισσοροποια μου κ να πεσω κατω....Δε συρθηκα πολυ ομως με πλακωσε η μηχανη,σκιστηκε το παντελονι της παραλλαγης μου κ καηκα στα ποδια ευτυχως λιγο....με εσωσε το μπουφαν που οχι μονο δεν επετρεψε να παθω το παραμικρο αλλα δεν επαθε ουτε αυτο τπτ παρα μονο σκονιστηκε κ καηκα κ λιγο στο χερι που για δευτερη φορα την πατησα κ ετυχε οταν δεν φορουσα γαντια....η μηχανη δεν επαθε απολυτως τπτ παρα μονο στραβωσε ανεπαισθυτα το τιμονι το οποιο το εφερα στο πεζοδρομιο με τη μια απτα νευρα μου....

Οταν σηκωθηκα μονος μου κ ξεσφινωσα τα ποδια μου απτη μηχανη μονο σου γιατι ολοι απλα ηταν θεατες αυτο εχω να πω μονο,εψαξα να βρω αυτη την οποια δε θελω να χαρακτηρισω αλλα ειχε εξαφανιστει...αποτι καταλαβα ειχε κλεψει απο ενα μαγαζι επι της Βεϊκου κ την κυνηγησαν εξου κ το σαλτο στο δρομο της Βεϊκου ωρα αιχμης...Ευτυχως ηταν αρκετα πραγμτα με το μερος μου κ ειμαι καλα κ εγω κ η μηχανη κ το βασικοτερο που με εσωσε περαν του εξοπλισμου ηταν το οτι δεν ημουν αναμεσα σε αυτοκινητα αλλα αριστερα του δρομου αλλιως καποιος θα με ειχε πατησει γιατι εγινε στη μεσαια λοριδα κ καραμπολα με τρια αυτοκινητα για χαρη αυτητς της κ@ριολ@ας...

Τι αν πω ρε παιδια πραγματικα δεν κινδυνευεις απτον εαυτο σου με τη μηχανη αλλα απτους αλλους!

Προσοχη μονο προσοχη κ ακομα κ στο παπακι κρανος κ οτιδηποτε αλλο χρησιμο για τη σωματικη μας ακεραιοτητα!