Θέμα: auris tuning
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-09-08, 12:20
Το avatar του χρήστη painter
painter Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: toyota auris 1.4
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
painter είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευχαριστο για το ενδιαφερον σας. σιγουρα ηταν καλητερα το 1.6 αλλα..... τεσπα περασμενα ξεχασμενα. οσο για αυτο που ανεφερα οταν πηγα να αλλαξω λαδια στα 7000km ρωτησα εκει τον μηχανικο (τι μπορω να κανω απο θεμα βελτιοσεις) καταρχην μου ειχε πει φιλτρα εξατμησεις αν βαλεις σε 10 μερες δεν θα εσθανεσε καμια διαφορα ... μου ειπε οτι καποιος μεσα απο την αντιπροσωπια ασχολητε με βελτιοσεις και ειχαν κανει 2 ts!! 240 hp kompressor (μεσα στην αντιπροσωπια). για την εγγυηση θεωρησα οτι ισχυει γιατι το καναν μεσα στην toyota και σε site oficial trd tte πουλανε κοmπρεσσορα (αλλα για cellica, yaris) και στιχιζε 5000 (για τα ts που κανανε) βεβαια δεν καναν μονο κompressora αλλαξαν και αλλα πραγματα περιφεριακα. αυτη η επιλογη μου φανηκε ποιο στρωτη βεβαια μαλλον πρεπει να παω να ρωτησο στην toyota. ο υπερκηβησμος σιγουρα ειναι μια καλη λυση αλλα ειναι λιγο κριμα απο αποψη αξιοπιστιας ισος. οσο για να το πουλησω και να παρω το 1.6 δεν ξερω μου φενετε λιγο περιεργο το ειχα σκευτει και εγω αλλα.....θελει αποφαση βεβαια εγω το αγορασα 18500€ τωρα θα πρεπει να το πουλισω 16000 και το 1.6 εχει περιπου στα 21000 για trendy εκδοσεις.
Απάντηση με παράθεση