Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από painter
γεια και απο μενα ειναι το πρωτο μ post. εχω το auris trendy 1.4 εδω και 6 μηνες και εχω μπει εδω και 2 μηνες στο τριπακι να το βελτιοσω. πληροφοριακα το αμακσι ειναι πολι σταθερο στις στροφες μεγαλες, μικρες ''αρκει να εισαι σιγουρος οτι οταν θα πατισεις το γκαζι μεσα στην στροφη δεν θα το μετανιοσεις'' (στην αρχη σε τρομαζει λογο υψους που εχει απο τον δρομο το αμαξομα και περνει καποιες κλισεις λογο απειριας στην οδηγηση 'πρωσοπικα') αλλα εχει ενα βασικο μειονεκτιμα οσο αναφορα την επιτανχηνση κατανοιτο φυσικα για 1.4 λογο βαρους σε αναλογια με την ροπη. Εχω διαβασει σχετικα αρθρα στο forum οτι εχει την μηχανη απο το Ε12 κ.τ.λ. Εγω πρωσορινα ειμαι στο διλημα να βαλω φιλτροχοανη Κ&Ν και ελεθερας τελικο ( αλλοι μου λεν οτι το μονο που θα κερδισεις ειναι θορυβος καλυτερη αποκριση στο γκαζι και θα σου καιει παραπανο αλλοι οτι θα παρω 2Κg ροπη και 10hP) ή σε ενα εξαμινο που τελιονουν και οι δωσεις να το κοιταξω για kompressor kit και να μην δοσω 500€ για φιλτρο εκσατμιση. εχετε να μ προτεινετε κατι ολοκληρομενο που εχετε ακουσει, δει, φτιαξει σιγουρα (οχι απαρετιτα σε auris)!? μιλαμε για λευτα 3000-4000 € προιποθετοντας και 600€ για αναρτηση. αν γνωριζει καποιος σχετικο site θα ηταν χρησιμο. επισης χρησιμη καθε σημβουλη 
|
βασικα φιλε πολυ κανουν υπερκιβισμο αν ψαξεις λιγο θα βρεις και ελπιζω να σου απαντησουν καποιου που εχουν κανει...βαζουν εντοσθια απο 1800 και θα πας γυρο στα 175 με 180 αλογα.καλοριζικο το αμαξακι.