Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Πένα στο έκανα το τοπικ για το αμάξι σου Μπάμπη...
κούκλα είναι και στην έπομενη συνάντηση μας, σου χρωστάω αυτοκόλλητα και μου χρωστάς βόλτα...
τώρα που τελειώνω με την εξεταστική θα κανονίσουμε. κάποια στιγμη στις 7 ή 8 Οκτωβρίου θα πάνω Κάτω Αχαγιά για μια δουλεία κατά τις 11 το πρωι. αν σε βολεύει κανονίζουμε να έρθεις εσύ λιγακι προς τα εδω, να έρθω και εγω προς τα εκει και να πιούμε ενα καφε. θα ψήσω και τον Γιάννη giannakasgr να έρθει να έχω και παρέα στο δρόμο....
αν μπορεις το κουβεντιάζουμε...!
|
Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελη!!χαλαλι σου η βολτα..(θα στο δοσω,δεν θα σε κανω εγω

eek)
Οντος ρε γαμωτο..πρεπει να ερθω σε μια συναντιση να τα πουμε κ λιγο απο κοντα,θα το κανονισουμε..Σημερα θα ερθω κατα τις τρις πατρα για να παρω την κοπελα μου απο τε κτελ.Καταλαβαινεις τωρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Μπαμπη, το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο! Μην βγαλεις με τιποτα τα πισω φαναρια (στο ειχα πει και απο κοντα), μια χαρα του πανε! Δεν θελει τιποτα διαφορετικο (που ελεγες για τα μαμα φαναρια). Ειναι διακριτικο και επιθετικο ταυτοχρονα χωρις υπερβολες!
Ισως ερθω κι εγω μαζι με το Βαγγελη για καφε!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Συγχαρητήρια και από μένα φιλαράκο,το αμάξι σου είναι απίστευτα όμορφο και ολοκληρωμένο.Για τα πίσω φανάρια που είχες δίλημμα μην το σκέφτεσαι καθόλου,το ομορφαίνουν απίστευτα και το κάνουν πιο επιθετικό.Το αμάξι αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς corollaκηδες εδώ μέσα!!!Να το διατηρείς πάντα έτσι και να το χαίρεσαι παντού και πάντα.
|
προτα απολα σας ευχαριστω..
ρε παιδια αν σας πω οτι αυτες τι μερες το ξανασκευτομουνα για τα φαναρια..

Βασηκα αυτο που σκεφτομαι ειναι να βαψω τον ουρανο μαυρο κ για να μην ειναι το αμαξι πολυ φορτομενο να εβγαζα τα φαναρια!βεβαια δεν θα κανω τιποτα χωρις την βοηθεια του κοινου..Θα το σκεφτω πολυ