Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-09-08, 02:26
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
νομίζω οτι εμείς φοράμε 7000Κ, αλλα αυτο μπορεις να το βρείς σε σχετικα τοπικ (νομιζω καπου υπάρχει σχετικο θεμα). Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα, αλλα πιστεύω οτι είναι χρήσιμα, ειδικά αν ταξιδεύεις νύχτα (όπως εγω).

Εδώ στην Πάτρα το ψάχνουμε απο πέρσι, ο Αντρέας (corollapatra) τα έβαλε, αλλα εγώ θεωρώ οτι τα 300 ευρώ που έδωσε είναι αρκετά... Βέβαια δε θελω να βάλω τιποτα φτηνιάρικα με 150 ευρώ (πες με κολλημένο, αλλά δεν τα εμπιστευομαι ρε παιδακι μου οσες διαβεβαιώσεις και να μου δωσουν). Επίσης μου τη σπάει που χρειάζεται να ανοίξουν τρύπα στο φανάρι για να τα τοποθετησουν, αρα ειναι μια οχι πλήρως αναστρέψημη διαδικασια)

Μου είχε περάσει απο το μυαλό να βάλω λάμπες με λευκο φως (τις φοράει ο alex-poli και ο giannakasgr και γενικα εχουν καλο αποτελεσμα, περίπου 20% καλυτερες απο τις κοινές λάμες πυρακτώσεως που εχουμε τωρα). Βέβαια ίσως αποφασίσω φέτος για τα xenon (ειδικά τώρα που χειμωνιάζει και η νύχτα είναι μεγαλύτερη χρειάζονται).

Αν το κάνω χρειάζομαι:
2 ψείρες λευκές για τα φώτα θέσης
2 λάμπες λευκές για τα μεγάλα
2 λάμπες λευκες για τα προβολάκια
και το kit με τα xenon

φοβάμαι όμως οτι δεν θα γλυτώσω με λιγοτερα απο 300 ευρω (γμτ ελεγα να βάλω τα ΚΟΝΙ τώρα)...

Τα οφέλη απο τα xenon είναι δεδομένα, το κόστος ειναι το πρόβλημα... για πες εσύ, εχεις βρει τιποτα καλες τιμες κτλ κτλ

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...