16-09-08, 01:06
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Το διαβάσα 2-3 φορές το μήνυμα σου και κατάλαβα τελικά ότι κάνεις πλάκα! (Ελπίζω δηλαδή). Πάντως ακομή και στην πλάκα αν πούμε ότι κάποιο LEON είναι αντίστοιχο της TS αυτό είναι μάλλον το FR και όχι το 1.8 TSI. Το τελευταίο το έχω οδηγήσει και ναι μεν το λες γρήγορο (όχι σαν την TS) αλλά του λείπει πολύ το νεύρο. Και επίσης η τουρμμπίνα ψοφάει πολύ γρήγορα. Αρχίζεις να νοιώθεις το τράβηγμα στις 2500 και στις 4500-5000 έχει ψοφήσει εντελώς. Γενικά δεν με προδιέθετε να το πατήσω...
|
Εδώ ετοιμάζομαι να το κάνω να μη γέρνει καθόλου για να έχω ακόμα περισσότερες φορές αυτό το ηλίθιο χαμόγελο όταν στρίβω, λες να το δώσω;
Μπαααααααα...
Απλά, με αυτά που διάβαζα, νόμιζα πως το δικό μου κατά λάθος λειτουργούσε καλά και δεν έβγαζε προβλήματα και πως θα ήταν καλύτερα να το αλλάξω με το Leon που πολλοί θεωρούν γρήγορο και αξιόπιστο.
Από την άλλη, ο αδερφός μου έχει την Octavia RS ABT και μου λέει ότι δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα μα κανένα πρόβλημα όλο αυτό το χρονικό διάστημα που το έχει -πέρα από κάποιον "αναπρογραμματισμό" του εγκεφάλου που του έκαναν - και πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό.
Τι να πω, δεν ξέρω.
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η δική μου TS δεν καίει λάδια, αντίθετα με όσα έχω ακούσει κατά καιρούς...
Πάνος.
|