Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-09-08, 17:42
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε luxer ημουν και εγω καποτε σε αυτο το διλυμα.ακομα και τωρα δεν εχω αποφασισει ξεκαθαρα τη ειναι καλυτερο για μενα,ποσο μαλλον για σενα που δεν σε γνωριζω προσωπικα.θα ηθελα μονο να σου πω οτι το 14 ειναι παρα πολυ οικονομικο αυτοκινητο,καιει ελαχιστα,ιδιαιτερα σε ταξιδια.υπηρξαν στιγμες φορτομενο φουλ απο ανθρωπους και πραγματα να πω καλυτερα να ειχα το 16.αλλα υπαρχουν και στιγμες που ακουω τα χρηματα που δινουν καποιοι για καυσιμα και χαιδευω-φυλαω στην κυριολεξια το corolla μου.εχω λοιπον να πω το εξεις:αν φορτωνεις τακτικα το αμαξι σου με πραγματα και αποσκευες,αν εχεις μεγαλη οικογενεια η θα ειναι στο αμαξι σου συχνα πανω απο 4 ατομα προτιμησε το 16.αν δεν συμβαινουν τα προηγουμενα και θελεις ενα πολυ οικονομικο αλλα ταυτοχρονα και δυνατο αμαξι τοτε πηγαινε για το 14.τελος θα ηθελα να σου πω οτι για την περιπτωση μου η ζυγαρια εγερνε και γερνει για το 14 ,ομως εγω εχω τhn e12 1.4 hatchback οπου ειναι ελαφρυτερη απο το sedan.οποιο και να διαλεξεις,καλορυζικο και καλοταξειδο...