Κοιτα φιλε, γενικα και αοριστα.
Ειχα αγορασει ενα DVD PHILIPS και αφοτου περασε ενας μηνας απο την εγγυηση μου παρουσιασε προβλημα. Επαιζε μια ταινια και μετα αλλη μετα απο μια εβδομαδα. Το πηγα στα κεντρικα και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουν μια πλακετα με κοστος 170ευρω οταν εγω ειχα αγορασει το DVD 300 ευρω. Το αφησα ως εχει.
Μετα αγορασα μια TV PHILIPS 32" απο τα μπαουλα. Απο την αρχη η ΤV ειχε προβλημα. Εκανε σκιες, αφηνε ιχνη, μεχρι που αλλαξα διακοσμηση στο σαλονι για να ειναι κεντραρισμενη για μειωθει το προβλημα με τους "πολους της γης". Την πηγα 4 φορες στη PHILIPS (συν οτι το σπιτι μου ειναι στο 2ο οροφο και εχει μονο σκαλια και επισης μενω Κορινθο) και οχι δεν την εφτιαξαν την χειροτερεψαν. Ζητουσα αντικατασταση και η PHILIPS μου ελεγε να παω στο καταστημα που την ειχα αγορασει, το καταστημα μου ελεγε οτι θελει πορισμα απο την PHILIPS. Τελικα βαρεθηκα τα πηγαινε-ελα και την εχω κρατησει. Με καποιες ρυθμισεις παιζει καλα.
Αγορασα 2ο DVD PHILIPS. Αυτο ειχε προβλημα με τις υπερυθρες. Το πηγα στα κεντρικα (ηταν η περιοδος με τη TV) και μου το αντικατεστησαν με πιο καινουργιο μοντελο.
Μπορω να πω σιχάθηκα τη PHILIPS αλλα δεν εβγαινα στα φορουμ και να λεω μην αγοραζετε PHILIPS γιατι δεν εχει καλα προιοντα και καλο σερβις. Απλα δεν ξαναγοραζω (αν και επειδη δεν ειμαι απολυτως, μπορει και να ξαναγορασω)
|