Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-08, 17:03
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πριν λιγες μερες εβαλα βενζινη σε εναν φιλο που εχει ενα Leon 1.4 μοντελο 2 περιπου μηνων. Στο μηνα του εβγαλε εγκεφαλο ενω μου εδειξε και την απαραμιλλη ποιοτητα του γερμανικου" μοντελου, με το ταμπλω να κανει σαν κουδουνιστρα μωρου!! Μιχαλη, να του πω να στο πουλησει για να παιζει το παιδι σου!! Να τα χαιρεστε. Εγω φιλε μου ενα ξερω: ουτε τριγμους εχω ουτε βλαβες στα ηλεκτρικα. Η μονη βλαβη που ειχα και την οποια αναγνωρισε και με το παραπανω η ΤΟΥΟΤΑ ηταν οτι η πισω δεξια πορτα (εχω το sedan αμαξωμα) ειχε ελατωμματικα στεγανα, με αποτελεσμα να μου καψει την ασφαλεια της πορτας και δεν ανοιγε απο το κεντρικο κλειδωμα. Οχι μονο μου αλλαξανε την ασφαλεια, αλλα μου κανανε την πορτα στεγανη και απο τοτε δεν με εχει ξαναενοχλησει αυτο το θεμα. Απο κει και περα αυτο που σου προτεινω ειναι να βγαλεις τις παρωπιδες και να δεις λιγο και τα δικα σας ελατωμματα. Μπορω να σου πω πολλα σκηνικα για την γερμανικη υπεροχή και για τις πρωτιες του Group VAG, αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω με τοσα γερμανικα που εχω δει σταματημενα με αλαρμ!!!