Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-08, 16:56
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 210
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον οκ, δεν θελω να συνεχισω το θεμα γιατι καμια αντικειμενικοτητα στην κρίση σου δεν βλεπω ουτε εγω. Εισαι πληρως ισοπεδωτικός παρότι εισαι ενας απο τους λιγους που εχουν παραπονα ενω υπαρχουν δισεκατομυρια ανθρωπων που πινουν νερό στο ονομα ΤΟΥΟΤΑ.
Αλλά... για αυτο σε ρωταω το λογο που μπηκες και εγραψες ολη την ιστορία της ζωής σου...
Είναι αλλο να πεις πως: "Μην ασχολειστε με τους τριγμούς γιατι ειναι ελλατωμα" και αλλο να γραψεις την Ομήρου Οδύσσεια με νόημα "Αηδιάζω με τις πατάτες ΤΟΥΟΤΑ".
Φιλε μου σε πληροφορω πως καταλαβαίνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. 1 γραφεις και καταλαβαίνω 100.
Αφού με καταλαβαίνεις όπως λες τότε γιατί εξάπτεσαι?
Εγώ δέχομαι απόλυτα ότι είσαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης και υπερασπίζεται την πλευρά σου και κάλά κάνεις.
Αλλωστε είναι εκ μέρους μου γελοίο να πω σε κατόχους φανατικούς κιόλας μιας μάρκας να μη την ξαναπάρουν!
Αν δεν έγραφα την Οδύσσεια δεν θα καταλαβαίνατε γιατί είμαι εναντίον της εταιρείας αυτής.
Αλήθεια, πόσοι αγανακτισμένοι οδηγοί θα ήθελαν να της το βροντήξουν στη μάπα της ΤΟΥΟΤΑ το ιχ τους και δεν το κάνουν?
Άντε πάλι να ξαναπώ.
Δεν ξέρω τι σχέση μπορείς να έχεις με την ΤΟΥΟΤΑ. Μπορεί και καμία.
Δεν θέλω να ξέρω κιόλας. Μένω και σέβομαι ότι είσαι κάτοχος ευχαριστημένος και μάχεσαι υπερ αυτού.
Δέξου όμως και την αντίθετη άποψη. Ξέρεις πόσος κόσμος καθημερινά μπαίνει στο συνεργείο και τσακώνεται για προβληματικά αυτοκίνητα ΤΟΥΟΤΑ?
Ακουσέ με γιατί τα έζησα από κοντά. Εδώ στην ΤΟΥΟΤΑ Μεσογείων με πέρασε μια για τεχνικό διευθυντή και άρχισε να με ψέλνει!
Παιδιά μιλάμε για κόσμο και ελλατώματα.
Αλλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι χάλια. Οχι όλα.
Και αυτό αποδυκνύεται από το πόσο ευχαριστημένοι κάτοχοι μας διαβάζουν τώρα.
Αλλά δεν είναι και όλα τέλεια όμως!!! Γιατί υπάρχουν και δυσαρεστημένοι!
Εγώ έχω το θάρρος να πω το leon είναι κορυφή, το ibiza είναι πάτος!
Το προτελευταίο starlet είναι αυτοκινητάρα, το τελευταίο είναι κονσέρβα.
Υπάρχει ιδιοκτήτης corolla φανατικός με την έννοια της λέξης ο οποίος είχε
corolla 20ετίας.
Μόλις πήρε την τελευταία έβαλε τα κλάματα.
Ε τι να κάνουμε?