Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-08, 13:17
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπόν, KONI Sport Kit....είχα ρωτήσει κάποτε για αυτό! Αποτελείται απο τέσσερα αμορτισέρ ΚΟΝΙ κιτρινα (ρυθμιζόμενα) και τέσσερα ελατήρια ΚΟΝΙ. η τιμή που είχα βρει εγώ ήταν 490 ευρώ χωρίς τοποθέτηση. αν σκεφτεί κανείς οτι τα αμορτισέρ μόνα τους κάνουν περίπου 430 με 450 ευρω τότε είναι αρκετά συμφέρουσα πρόταση. Όμως έχω την εντύπωση ότι τα ΚΟΝΙ ελατήρια δεν είναι και τόσο καλα (είναι κάπως σκληρά) άρα είναι στο γούστο του καθένα αν θα τα βάλει ή όχι...
Γενικά ο συνδιασμός ΚΟΝΙ με eibach ή ΚΟΝΙ με H&R είναι πιο πολιτισμένος...

Εσύ τι τιμές έχεις βρεί και τι έχεις ακούσει;;;
Ακομα δεν εβαλες αμορτισερ και εσυ? Λοιπον τιμη δεν ξερω ακριβως ,αλλα γυρω τα 600 με 650 μαζι με τοποθετηση το υπολογιζω. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω καποιο τεστ γι αυτο το σετακι , και ο καθενας λεει ο μακρυ του και το κοντο του σε διαφορα φορουμ. Τελειως αρνητικο βεβαια δεν εχει πει κανεις , αλλα δεν τα εχει δοκιμασει κανεις... Γι αυτο ελεγα εαν ξερει κανεις.
Αυτο που σκεφτομουνα , ειναι οτι απο την στιγμη που τα βγαινει σετ απο την ιδια την Κονι , τα ελατηρια θα ειναι σχεδιασμενα γι αυτη την αναρτηση , οποτε θα λειτουργουν σωστα......

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Υστερα απο περιπου 1500 km με τα koni eibach που φορεσα προσφατα θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βασικα περιμενα το αμαξι να ειναι κουτσουρο τελειως αλλα δεν ειναι. Χαιρομαι να το οδηγαω. Το πισω μερος ακολουθει και γενικα ειναι ενα αλλο αμαξι. Βεβαια μετα τα 2000-3000 km θα πρεπει να τα ρυθμισω. Η τιμη που τα εβαλα ειναι 670€ απο θεσσαλονικη. Τωρα μενει η θολομπαρα και καμμια 17αρα ζαντα βεβαια μετα τον χειμωνα που ερχεται.
Να σε ρωτησω , τωρα το εχεις στην 1η σκαλα εμπρος και πισω? Μετα τι σκεφταισε να βαλεις? Π.Χ 2 εμπρος και 1 πισω?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση