Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά στο forum έχουν γραφτεί πολλά έψαξα όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που ζητούσα και άνοιξα topic, χρόνος δεν υπάρχει να ψάχνω το forum με τις ώρες και ρόλο παίζει και τι γράφεις στην αναζήτηση. Τα φρένα μου απλά γίνονται έτσι, νερά ΔΕΝ έπεσαν ποτέ πάνω τους, ούτε και πάτησα αφού οι δρόμοι σε όλες τις περιπτώσεις ήτανε στεγνοί, εξάλου με τα νερά θα είχανε στραβώσει, ενώ είναι μια χαρά τώρα. Η λύση που μου έχουν προτείνει μηχανικοί είναι φρένα από Levin ολόκληρα όπως έχω βάλει ολόκληρα άκρα και πίσω και δεν μου είπανε τίποτα για ότι δεν τα σηκώνει το σεβρο ή η αντλία φρένων. Αυτό με τα φρένα από levin το έχουν κάνει και άλλοι χωρίς προβλήματα. Το κακό με αυτή την λύση είναι ότι πιθανώς (μάλλον σίγουρα) να θέλουν τακάκια και δισκόπλακες αφού τα μεταχειρισμένα είναι λίγο χάλια (πχ στο σταρλετ 2 φορές ήτανε στραβές).
Η λύση του tsaftsouf20V είναι καλύτερη αφού θα έχω και νέες δισκόπλακες αλλά και νέα τακάκια. Το θέμα είναι αυτές τις βάσεις των φρένων που λες τις δίνουν σκέτες? γιατί οι μαντράδες διάφορους που εχω ρωτήσει κατά καιρούς τα πουλάνε όλα κομπλέ συνήθως και λέγοντας βάσεις τι εννοείς? τα άκρα? ή τις βάζεις (πλαίσια) που μπαίνουν τα τακάκια και με 2 βίδες αυτά βιδώνουν επάνω στο άκρο?
|