NikiforosGT το ότι άλλαξαν χρώμα οι δισκόπλακες και έγιναν μωβ σημαινει οτι υπερθερμάνθηκαν υπερβολικά σε πρώτη φάση και σε δευτερη φάση οτι πάγωσαν πολυ απότομα (π.χ. μπορεί να έπεσες σε νερά). Χρώμα μώβ παιρνει το μέταλλο με την πολύ απότομη αλλαγή θερμοκρασίας(βαφή μεταλλου). Δεν ξέρω πόσο συντηρητικός είσαι με τα φρένα και αν και κατά πόσο χρησιμοποιείς την επιβράδυνση του κινητήρα για φρενο, όπως επίσης δεν είμαι σε θέση να σου πώ πόσο αξιόπιστες θα είναι οι δισκόπλακες απο δω και στο εξής.
Μια συμβουλή απο προσωπική εμπειρία:
Δοκίμασε με τα μπλε τακάκια τα γνήσια της Τοyοτα, θα τα βρείς στην αντιπροσωπεία, κοστίζουν περί τα 56 ευρώ μια τεράδα για τον μπροστινό άξονα (περυσι τα πήρα και τα έβαλα μονος). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, δεν σφυρίζουν φρενάρουν απίστευτα καλά και προπαντώς για την περίπτωσή σου δεν βγάζουν ούτε το παραμικρό ιχνος μαυρίλας ή μουτζούρας για να λερώνει το ζαντικό, Αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία, αυτά εξακολουθώ να φοράω ακόμα και σήμερα.
Αχνοφαίνονται λιγο αν πατήσεις πάνω στο μοντέλο και δείς τις φωτό που έχω στο γκαράζ.
|