Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-08-08, 02:06
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα...

Η γνώμη μου για τα λάδια είναι να μην ξαναβάλεις 5w40. Ο κινητήρας σου είναι πολύ παλιός και ταλαιπωρημένος (έχουμε ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, με 218,000 χλμ.) και δεν του προσφέρουν τίποτα.
Γιατί το γράφω αυτό..; Γιατί απλούστατα βρέθηκα στην ίδια θέση με σένα και θέλησα και βάλω (και έβαλα) συνθετικό λάδι 0w40 και το αυτοκίνητο έπαθε το έξης παράξενο... Δεν ζεστενόταν με τίποτα. Με τίποτα όμως...
Αν κάποια στιγμή ξεκώλαγε η βελόνα και έπιανε θερμοκρασία λόγω πίεσης, με το που έπεφτα πάλι σε χαλαρούς ρυθμούς η θερμοκρασία έπεφτε πάλι στο 0.

Βέβαια αυτό που περιέγραψα παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με το δικό σου πρόβλημα.

Ομως εφόσον κάνεις σέρβις στο εξουσιοδοτημένο θα μπορούσαν να σου πουν «ότι έκανες στον κινητήρα, το έκανες μέχρι τα 100.000 χλμ., από εκεί και πέρα βάζε μόνο τα απλά λάδια μαζί με ένα φίλτρο και άλλαζέ τα κάθε 5.000 χλμ.».

Αυτό κάνω εγώ, του βάζω τα 15w40 της ΤΟΥΟΤΑ μαζί με φίλτρο λαδιού κάθε 5.000 χλμ. και κάνω χάρη στην τσέπη μου από την μεγάλη διαφορά στην τελική τιμή του προϊόντος.

Αυτά και καλή μέρα σε όλους..!
Απάντηση με παράθεση