Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-08-08, 00:53
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εσυ τον θεωρεις εμπιστο αυτον που βαζεις βενζινη. Το θεμα φιλε μου ειναι αν αυτος αλλαξε προμηθευτη, ή αν αλλαξε την ποιοτητα της V Power που βαζει στις δεξαμενες του. Το θελω να πω με αυτο (με το οποιο ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα βαλω φωτιες, αλλα εγω θα το πω)? Οπως κι εσυ ο ιδιος ανεφερες, η απλη V Power ειναι μια αμολυβδη 95 οκτανιων, που εχει μεσα καποια καθαρτικα-ενισχυτικα και παει λεγοντας προσθετα. Ποιος ομως σου εγγυαται οτι δεν την αραιωνει? Και δεν μιλαω να την νερωνει, αλλα στην δεξαμενη να ριχνει α λιτρα V Power και ολο το υπολοιπο να το καλυπτει με απλη 95αρα. Επισης, καμια φορα στην προσπαθεια μας να κανουμε το καλυτερο για το αυτοκινητο μας, παιρνουμε πολλα προιοντα που εχουν καποια βελτιωτικα. Δεν ξερω κατα ποσο στεκει, αλλα μπορει να μην συνεργαζοταν η V Power με τα λιπαντικα που βαζεις στον κινητηρα, απλα στην τριτη να φαινοταν πιο πολυ επειδη συνηθως ειναι η ταχυτητα που θα δωσει πολλα χαω, αρα γι αυτο να σου κρεμαει και να ζοριζεται πιο πολυ εκει.