Χθες μου ηρθαν τα πραγματα απο Αγγλια
www.jdmperformance.co.uk
Ειναι καλο site με αρκετη ποικιλια πραγματων και ειναι απο τα λιγα site που στελνουν πραγματα εκτος Αγγλιας. Στο μονο πραγμα που την πατησα ηταν οτι δεν ρωτησα πριν παραγγειλω τα πραγματα εαν ειναι ετοιμοπαραδοτα ή οχι. Τα TRD φιλτρα λαδιου και το relocation oil filter kit της GReddy δεν ηταν διαθεσιμα και επρεπε να τα παραγγειλουν με αποτελεσμα να μου πουν οτι θα τα λαβω σε 3-4 εβδομαδες. Η παπαρια που εκαναν ηταν οτι ενω σε 3 εβδομαδες ελαβαν τα δυο παραπανω πραγματα μετα μου ειπαν οτι δεν ειχαν διαθεσιμα τον λεβιε ταχυτητων και τα σωληνακια υψηλης πιεσης!!!! Και καλα μου ειπαν οτι λαθος συνεννοηση με καποιο παραρτηματους και θα επρεπε να περιμενω αλλες 10 ημερες. Οπως και να χει σε 6 εβδομαδες τα ελαβα.

Σημερα παρελαβα το αλλο πακετο απο την Λιθουανια. Εχω γεμισει με κοντερ. Το ενα μετραει μιλια, το αλλο εχει χαλασμενο μονο το οδομετρο, το αλλο ειναι δεξιοτιμονο κλπ. Με αυτο θα φτιαξω ενα Ευρωπαικοαμερικανικοαυστραλεζικοελληνικο κοντερ!!!!

Παρασκευη θα παω το αυτοκινητο στο μηχανικο για να δει τι εχει γινει στο μπλοκ. Εαν ειναι μικρη η ζημια απλα θα το επισκευασω, εαν δεν συμφερει τοτε θα κανω ρεκτιφιε στο αλλο μπλοκ βαζοντας του σφυρηλατα πιστονια.