Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-08, 18:02
Το avatar του χρήστη panagio_ts
panagio_ts Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla Tsport
Περιοχή: Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 212
panagio_ts είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν φίλε μου έχουμε και λέμε.....

Καταρχήν καράβι από Ηγουμενίτσα έχει και κάθε 1 ώρα τουλάχιστον τώρα. Είναι τα αργά (παντόφλες 1.45 και παραπάνω) και τα γρήγορα (κλειστού τύπου 1.15).

Το που θα πας εξαρτάται και πολύ από το που θα μείνεις. Σίγουρα να πας στον Αι Γόρδι για μπάνιο και να φας σε ένα εστιατόριο, τον Ζέφυρο, που είναι πάνω στην παραλία, όπως επίσης και γλυφάδα. Μεγάλες παραλίες με πολύ κόσμο.

Η πόλη της Κέρκυρας είναι πανέμορφή και σίγουρα πρέπει να περπατήσετε στα καντούνια της αργά το απόγευμα προς βράδυ.

Ωραία είναι να πας στην Παλαιοκαστρίτσα (γίνετε πανικός βέβαια) και καλή φάση είναι να πάρετε και ένα βαρκάκι ή ποδήλατο να πάτε στις σπηλιές που έχει. Όσο για μπάνιο είναι λίγο μπούζι τα νερα. Να πάτε στο κανόνι να βγάλετε την κλασική φωτογραφία που θα φαίνετε το ποντικονήσι και το εκκλησάκι από κάτω.

Όσο για το Σιδάρι που ανέφερε ο φίλος πιο κάτω, επειδή εκεί είναι το εξοχικό που και από εκεί είναι η μισή μου καταγωγή, θα σου πω ότι είναι πολύ όμορφα στο κανάλι νταμουρ (ελληνιστί) αλλά για μπάνιο δεν λέει καθόλου. Επίσης το βράδυ γίνεται χαμός από άγγλους, πολλούς άγγλους, λες και είσαι Αγγλία. Παντός από το Σιδάρι και μετά έχει φοβερές παραλίες (Λογκάς, Άγιος Στέφανος, Αρίλλας, Άγ. Γεώργιος των Πάγων) που τις συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αυτό που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα είναι ηλιοβασίλεμα στον Λογκά (Περουλάδες) έχει μια φοβερή καφετέρια που απλά είναι τέλεια, αν θες μπορώ να σου στείλω άπειρες φωτό.

Από ότι κατάλαβες μπορώ να μιλάω ώρες ολόκληρες, έπεσες στην περίπτωση.
Στα 28 μου χρόνια παίζει να έχω λείψει 2 καλοκαίρια και αυτά όταν πήγαινα δημοτικό. (ελπίζω φέτος να μην είναι το τρίτο, αλλά μάλλον Κυριακή βράδυ την κάνω). Μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα αν διευκρίνησης, αν πας με την κοπέλα σου ή με φίλους, αν πας για χαλαρά ή για ξεφάντωμα κτλ..